Buna...si eu ma confrunt cu aceeasi problema:)):(din pakte...am vreo 3 kg in plus, niste burtica si altele:)). de luni vreau sa ma apuc si eu din nou de un regim pe care mi. l fac eu singura;)uite aici iti las linkul si iti va spune cate calorii trebuie sa consumi uh pe zi, in functie de inaltimea si de greutatea pe care o ai;) http://www.csid.ro/calory-calculator/ si mai departe iti poti face propriul tau meniu cu alimente slab calorice.bafta multa! asa am sa fac si eu;) daca functioneaza lasa. mi un msj prv:d:*:*:*:*pup
Trebuie sa mananci alimente low carb care contin putine calorii sau ma rog asta depinde de regimul pe care il alegi, pentru rezultate rapide iti recomand o dieta keto, dar aceasta are cateva contraindicati nu prea placute mai ales pentru o fata (pentru asta consulta un medic nutritionist), trebuie sa mananci cu circa 500 calorii mai putin decat cele necesare pentru nivelul de mentinere (asta il afli contactand tot un medic), trebuie sa faci miscare, sa nu mananci dupa ora 7 seara si sa te odihnesti.Alergarea o poti face dimineata (sa zicem ora 6-7-8), iar seara poti face un antrenament de fitness, aerobic etc. poti folosi si suplimente nutritive.Regimul trebuie tinut pana cand obtii rezultatele dorite, apoi intr-un interval de 2-4 saptamani introduci in organism calorii treptat.Gen 50-100 kcal / zi pentru a evita o posibila ingrasare.Aceasta etapa este necesara pentru ca unele persoane renunta imediat ce obtin rezultatele la regim si introduc junk food si alte elemente cu un numar foarte mare de kcal si carbohidrati in antrenament inca din primele zile de la finalizarea regimului, acest lucrur generand efectul boomerang.De asemenea uleiul de canepa este bun, precum si batoanele proteice care iti inlocuiesc o masa.Acum sa revenim la sport... achizitioneaza un "costum sauna" si incepe sa alergi.Ar fi ideal daca ai putea alerga in timp 2/4 cam 45-90 min / zi. Abdomenele daca vrei sa faci nu incepe cu 5 / zi pentru ca ele nici nu sunt simtite de dreptii abdominali care incep sa se contracte doar dupa un numar de 20 buc sau mai mult.
Succes:*
Consuma alimente slab calorice fara sa faci foame (de ex. morcovi cati doresti, fasole verde, mere, cartofi fierti, varza,...). Poti slabi cu usurinta 1 kg. pe saptamana. Dupa ce ai ajuns la greutatea optima trebuie sa ai grija sa te mentii.
Bafta!
Elimina pe cat posibil din alimentatie produsele fast-food, mezelurile si alte preparate, dulciurile, chips-urile, sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci, alune sau fistic.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte si dupa masa, in special, aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Pentru rezultate bune, alearga zilnic 20 de minute cu viteza medie(chiar si mai mult daca consideri ca este cazul). Astfel vei slabi treptat, dar frumos si sanatos.Succes.
Cea mai buna metoda de a da jos kg implus si a te mentine in forma e ca sa consumi alimentele bogate in glucoza si grasimi in prima jumatate a zilei iar la cina sa consumi o salata sau iaurt degrasat. pina la orele 5, dupa 5 poti bea numai apa plata, astfel vei slabi sanatos si pe tm indelungat fara restrictii. Iar dietele rapide nu sunt bune deoarece e dovedit ca dupa ce finisez dieta eai inpoi mai multe kg decit ai avut.Eu de acum de 3 ani sunt in forma si am 47kg, pe cind cu 3 ani in urma aveam 62kg. e drept ca aceasta iti va lua tm insa va fi sanatos si sigur. Plus la aceasta iti va deveni un obicei sanatos de a nu minca dupa 5, poate pare complicat insa nu e deloc asa. tarie de caracter uite de ce ai nevoie. Mincam ca sa exisistam insa nu invers,.