Pai pentru inceput intotdeauna demachiazate si tonifiaza pielea.nu te culca niciodata fara sa te demachiezi.Cumparati un gel de curatare si foosestel de 2 ori pe zi, seara si dimineata. aplica o crema impotrca cosurilor.isti un tratament pentru cosuri(de ex, zynerit). Foloseste o data pe saptamana masca pentru cosuri(de ex. din argila si poti pune in ea optional o lingura de zeama de lamie, daca ai pielea sensibila atunci foloseste sucul de castraveti)
Buna! Pai ceea ce am facut eu a fost pur si simplu un ceai.adica o infuzie cu musetel. am tinut capul deasuprea recipientului respectiv timp de 10min ca sa se dilate porii(capul bineinteles sa fie acoperit ca aburii sa poata patrunde in fata)apoi cu degetele infasurate in tifon am scos punctele negre.si culmea nici nu m-a durut...si le aveam pe nas(sa folosesti buricul degetelor pentru scoaterea punctelor, nu unghiile)apoi dai cu o crema hidratanta ca sa iti calmeze pielea si asta e tot.recomandat e sa faci intr-un week-end ca sa nu arati ca un clovn cand mergi Luni la scoala sau la munca
DaciaRomania întreabă: