de departe Maxfactor o consider ca fiind cea mai buna marca de rimel. este doar o parere personala, dar o recomand cu drag
ti-as putea recomanda cu toata increderea de la yves rocher: "extensium", sau daca doresti mai scump si de calitate foarte buna, de la amway
Sincer eu nu cred ca rimelul face genele lungi ci invers, adica daca ai genele mari de la natura poti folosi si cel mai ieftin rimel efectul este acelasi.insa daca d-zeu ti a lasat genele mai scurte nu ai ce sa i faci nici cu cel mai scump rimel.In fine asta e parerea mea, important este insa si cum te dai cu rimel (in zig-zag e cel mai indicat), eu folosescde ani buni maybeline volume express si sunt multumita, am mai auzit de l'oreal telescopic ca r fi foarte bun.
Eu sunt fan Maybelline. Rimelul acela cu ambalaj verde, Define a Lash, e super bun!
Conteaza foarte mult si tehinca. Foloseste o oglinda mica si uita-te in jos. Mai inai iti "ondulezi" genele cu un clestisor special, se gaseste peste tot. Apoi te dai cu putin rimel mai intai pe deasupra genelor. Apoi le conturezi incepand din experior pana in interior. Daca sunt prea incarcate le poti pieptana. Asteapta un minut apoi cu ajutorul unui servetel ridica-le si stai asa cateva secunde. Ca marca de rimel iti recomand MaxFactor.
Eu folosesc colossal de la maybelline si sunt multumita de el. e foarte bun pentru machiajul zilnic.
Andreea_Cristina_2002 întreabă:
RenyRenataReni întreabă:
DaciaRomania întreabă: