Eu zic sa te duci la aceeasi persoana care te-a tuns si sa ii spui adevarul. Poate te va intelege.
Cu siguranta nu ar trebui sa te duci la aceeasi coafeza. cea mai buna idee ar fi sa te duci la alt salon, poate un pic mai scump sa te tunda bine ii poti spune celei de la salon ca ai fost altundeva si i.ai zis sa faca bla bla bla si ea ti. a facut bla bla bla ca sa nu mai repete greselile
sper ca ti.am fost de folos
fundita?
Asteapta sa creasca, chiar asa de oribil arata? La inceput nu-ti place dar in doua zile o sa-ti placa, ai sa te obisnuiesti, sau daca e chiar oribil de tot mergi la alta sa ti-l faca altfel
Nu ai de ce sa te faci de rusine. Ii zici ca nu te-a tuns bine si sa te mai retuseze, ca sa arati bine. Funda?
Da, du-te la altcineva. Eventual du si o poza cu o freza care-ti place sau hotaraste-te de acasa ce vrei si incearca sa-i explici fff bine. Daca nu iti place ceva, cum taie, sa o opresti si sa-i spui cum sa te tunda. Sa nu-ti fie jena sa insisti si sa o opresti din tuns, pana la urma e parul tau. Succes
Nu te duci.Mai asteapta o luna sa iti creasca parul si du-te la alta. Daca te duci acum o sa ti-l faca si mai scurt si probabil ca o sa iti stea si mai rau.Asteapta sa iti creasca putin si te duci la alta care tunde mai bine.
Salut. Sugerarea mea ar fi ca atunci cand vei merge data viitoare, sa-i spui cea ce te supara, si sa remediati lucrurile, si da ca e la fel ca si acum, sa apelezi la alta cuafeza. Sper ca am fost de ajutor. Funda?
Alex10092003 întreabă: