| Biancastefi2003 a întrebat:

Recent m-am tuns si vreau sa imi crească părul mai repede.Am vazut ca masca cu ulei de ricin,vitamina A, galbeni de ou si ulei de măsline il face sa crească mai repede.Este adevarat? Si daca da in cat timp creste părul?

8 răspunsuri:
| Kiki20098 a răspuns:

Da e adevarat-te ajuta sa ai un par rezisten,stralucitor, iti creste mai repede, ti se indeseste,, previi deteriorarea si caderea lui.
Mai jos e un link, cred ca te va ajuta
http://www.click.ro/......s-si-bogat

| Varga_Gabriel_1995 a răspuns:

Da creste in maxim 7-10 zile

| SuneteDeChitara a răspuns:

Este adevarat, eu folosesc ulei de cocos. Te dai pe scalp si pe firul de par si il lasi sa actioneze peste noapte iar dimineata te speli. Nu te astepta sa-ti creasca parul peste noapte, mastile respective cu uleiuri doar ajuta parul sa creasca mai repede dar in niciun caz n-o sa ai rezultate atat de repede pe cat iti doresti tu. Ai putina rabdare si o sa creasca happy

| darrio2007 a răspuns:

La ce te-ai mai tuns?

| RaduXZ9 a răspuns:

Daca fortezi parul sa creasca mai repede o sa iti cada mai repede.
Asta e acum, lasa-l sa creasca el singur, data viitoare cand te tunzi explica-i frizerului ceea ce vrei sau arata-i o poza

| Popov_Valerica_2001 a răspuns:

Uite,si eu ma folosec cu ulei de ricin si chiar ajuta.Vei vedea rezultatul in cam 3-4 saptamani.

| Ramina a răspuns:

Mai bine folosesti o solutie care are deja toate ingredientele astea, sunt multe pe piata, eu foloseam o solutie pentru prevenirea caderii parului si cresterea lui mai rapida de la Gerovital, nu mai stiu exact cum se numea era ceva cu petrol, ulei de ricin, vitamina A si E si era foarte buna, oricum viteza cresterii parului tine de organismul fiecaruia, daca ai un par care creste foarte greu de felul lui nu prea o sa ajute mult produsele astea sau mastile astea dar e posibil sa observi o imbunatatire.Rezultate poti vedea dupa minim o luna, nu te astepta sa iti pui o masca si dupa 2 zile sa ai parul ca Rapunzel laughing

| kiri11 a răspuns:

Buna. Eu am incercat o metoda care mi-a oferit efecte exceptionale pentru toate problemele mele legate de ingrijirea parului. Am folosit uleiul de ricin combinat gama produselor vivese senso duo. Uleiul acestei game este foarte bun si nu este dedicat numai pentru o crestere rapida a parului ci pentru toate problemele acestuia. happy bafta