| mihaella00elena a întrebat:

Recomandati-mi un demachiant bun.
Produsele de la Elmiplant sunt bune?

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Produsele de la Elmiplant sunt chiar foarte bune. Folosește întodeauna un demachiant pentru ten/ochi sensibili.
Pa, pa.

| Ririru a răspuns:

Eu sunt multumita de produsele de la Elmiplant, am folosit o perioada, sunt chiar foarte bune. Asa ca le poti folosi cu incredere.

Eu acum am un demachiant de la Herbosophy [20 lei, farmacie.], cleansing milk. Care nu doar curata tenul, ci si`l tonifiaza si hidrateaza. Sunt foarte multumita de el.

| LaLaura a răspuns:

Bună
eu am loțiune astringentă de la elmiplat ( un fel de demachiant care e pentru tenul cu imperfecțiuni, coșuri, etc) și îl folosesc de vreo 4 luni și sunt mulțumită de el, curăță tenul foarte bine ( îl folosesc împotriva coșurilor), nu am încercat de la altă firmă deoarece sunt destul de scumpe ( cele care fac reclame la tv, că plătești mai mult firma nu conținutul) și dacă sunt mulțumită de el nu am avut de ce să încerc alt produs, de la altă firmă.

| wertori a răspuns:

Cele de la l'oreal sunt ff bune in special pentru tenul sensibil, acum depinde si de tenul tauwinking

| Amaya a răspuns:

Sunt printre cele mai bune. Eu am avut un demachiant de la Elmiplant cu nectar de gutuie si vitamina E si am fost extrem de multumita de el. Am si prietene care l-au folosit si li s-a parut si lor foarte bun. Il recomand: http://www.elmiplant.com/ro/Ten-normal/Lapte-Demachiant-Hidratant

| ankahra4m a răspuns:

Http://www.naturaplant.ro/......roduse.php

Aici iti poti gasi ceea ce iti doresti. Sunt niste produse foarte bune, cel putin pielea mea e fericita, dar de curand am trecut la un demachiant Niveea Bio. Insa din experienta mamei mele, pentru a avea un ten curat si sanatos, iti recomand demachiantul Doina. Este superb, catifelat precum o crema usoara, si nici nu trebuie sa te clatesti. E foarte ieftin, si este inca din epoca de aur :) trebuie sa il incerci macar odata. O zi buna.

| Adelee a răspuns:

Elmiplant este sigur alegerea ideala.
Poti incerca desigur si demachiantul Vichy, care este destul de scump comparativ cu cel de la Elmiplant.
Il folosesc de-o vreme si sunt foarte multumita!

| ari11 a răspuns:

N-am auzit de el dar stiu ca cel dela loreal este forte bun:http://www.google.ro/......tp?/imgres