| jolie_3446 a întrebat:

Recomandati-mi un demachiant de ochi de la care sa nu ma usture ochii! Am incercat Garnier, Nivea Visage si nu sunt multumita de ele. Si va rog nu exagerati cu Dior, Chanel &co. ca nu ne permitem toate.

Răspuns Câştigător
pupimik
| pupimik a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema ca si tine pana am dat de "Demaquillant doux yeux et levres" de la Loreal care e special pentru ochi sensibili.Il gasesti la orice magazin ce are articole cosmetice. E conceput pentru machiajul waterproof.Inainte sa il folosesti trebuie agitat pentru a se amesteca partea lichida cu cea mai uleioasa.

11 răspunsuri:
carla
| carla a răspuns:

Incearca de la Elmiplant, pe cel cu miere sau de la Avon pe cel special pentru ochi.este foarte fin.

| NoName_9903 a răspuns:

Buna, eu folosesc un demachiat de la Herbagen: http://www.sanatate100.ro/......-herbagen.
Curata foarte bine si lasa pielea foarte catifelata, pentru mine este mai bun decat altele mult mai scumpe pe care le-am incercat de-a lungul timpului.

| devine a răspuns:

Eu tot asa am o amre sensibilitate la ochi si in general foloseam Lapte Doina de la care nu aveam nicio problema iar aucm am descoperit servetelele demachiante de la Nivea, alea roz. sunt foarte light asa

| Mia_8661 a răspuns:

Gerovital plant -lapte demachiant... e super

| NotYet a răspuns:

Jolie si eu am aceasta problema. ma ustura ochi cand incerc sa ma demachez dar sa stii ca garnier nivea si din astea nu ajuta deloc dar eu am gasit unul foarte bun este vorba de o crema de la bulgari este foarte bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu folosesc Pure Camille de la Yves Rocher.Costa intre 10 si 15 lei, depinde ce promotie prinzi.Si eu aveam probleme cu demachiantul, dar acesta imi prieste.Este pentru toate tipurile de ten. Aveam si probleme cu rimelul, ma piscau ochii desi incercasem destule.Pana am gasit unul de la Yves Rocher care nu imi irita ochii.Merita incercat.Eu il folosesc de cel putin 2 ani si sunt foarte multumita de el. Ce e si mai minunat e ca ma spal cu el pe fata si pe ochii ca si cu apa curata, fara sa mai folosesc discuri demachiante.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Farmec - Demachiant pentru ochi si buze. Ieftin si foarte bun.
http://www.shopmania.ro/......80568.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu folosesc loreal dermo-expertise- demachillant doux yeux et levres ala care e bifazic, adica e cu solutia albastra in partea de sus.sunt 2 feluri unul waterproof si altu simplu, ia-l pe ala waterproof care e albastru la inceput nu pe celalat, ala simplu curata la fel d e bine si nu te ustura, dar o sa simti o senzatie de uscare dupa accea, ala waterfrum datorita ca e bifazic nu o sa usuce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am unul de la DM si e super bun http://reviews.katrina.ro/demachiant-bifazic-balea-dm.html

| karla_3547 a răspuns:

Si eu am aceeasi sensibilitate la ochi, am incercat mai multe demachiante de care nu prea am fost multumita pana am ajuns la herbagen care mi se pare cel mai bun, eu zic sa incerci, nu cred ca ai ce pierde, costa in jur de 10 lei.

| gemina42 a răspuns:

Eu folosesc demachiat pentru ochi sub forma de crema de la Avon si sunt foarte multumita de el, poti incerca si tu, nu este prea scump.