Crema de epilat, de la farmec sau veet, e mult mai rapida, mai eficienta (in maxim 10 minute inainte de dus esti gata) si durere absolut zero, e ca si cum te-ai da cu orice crema pe corp
Eu zic sa incerci cu crema de epilat daca esti din Constanta cauta in Careffour este o crema alba si "ambalajul" mov e super buna crema eu cu aia ma iau si nu i8mi ramane nici un fir de par te dai pe picioare(maini) si stai cu crema timp de 5 minute (dupa ce o intinzi) apoi te duci si te speli cu apa pe picioare(maini) te stergi si nu mai ai nimic funda?
Ce intelegi prin "bun"? Sa te tina mult timp, sa nu te doara cand te epilezi? Eu am un Philips de mai bine de 6 ani si e foarte bun. Doare primele dati cand te epilezi dar dupa se obisnuieste pielea si nu mai ai probleme
Daca esti din Bucuresti, aduc epilatoare Remington nou noute la un pret mai mic decat cel care este pe site.contacteaza-ma
Eu zic sa te faci cu ceara! Mie de la epilator imi cresc firele de par in piele, si e foarte inestetic Plus ca te doare mai rau, iar de la crema depilatoare, iti creste parul mai repede(ca si cum te-ai facut cu lama). Ceara, dupa parerea mea e mai buna.