Depinde ce culoare vrei sa incerci.Sunt nuantatoare bune si de la palette si la Londa... Poti merge sa intrebi de culoarea pe care o vrei.Vanzatoarea iti va arata mai multe si alegi nuanta care-ti place mai mult. Eu personal le prefer pe cele de la Londa pentru ca rezista la mai multe spalari. Ar mai fi bune si cele de la L'OREAL
De la palette si la Londa sunt cele mai bune a avut o prietena de-a mea si si-a facut parul cu londa si i-a iesit super.Acum alegerea este a ta palette inca nu a incercat. Pupici
Casting creme gloss...la mine si dupa o luna se vede superb si are si o stralucire frumoasa :X
Nuantatoare bune sunt cele de la l'oreal, casting, insa actioneaza exact ca o vopsea, insa fara acel amoniac care distruge parul
Eu iti recomand Casting de la L'oreal si eu imi fac suvite si are o gama foarte variata de nuante, luceste foarte frumos pe par si e fara amoniac.
Hotaraste-te ce culoate doresti sau cere-i vanzatoarei catalogul si te orientezi la fata locului. Ok, ai facut o alegere, bine, sa nu te vopsesti cu vopsea adevarata pentru ca e mai usor de schimbat culoarea si iti deterioreaza parul.
DaciaRomania întreabă: