| L0ve a întrebat:

Reformulam intrebarea, pentru ca imi dati niste raspunsuri atat de stupide

Cu ce sa ma imbrac in prima zi de scoala tinand cont ca trebuie sa purtam camasa alba, si cum sa ma machiez(nu prea strident)?

daca e cineva atat de dragut/a si amabil/a sa ia intrebarea asta in serios, mersi:*
restul`` mai bine dati.va foc decat sa va bateti joc de o intrebare la care nu stiti sa raspundeti :*

15 răspunsuri:
| EmaEmax a răspuns:

Buna! Camasa alba poate ti se pare simpla...dar cu ajutorul unor accesorii dragute,o poti transforma intr-un articol vestimentar super.
Uite cateva idei:camasa alba,pantaloni cu talie inalta,curea maro,tenesi albi,geanta alba (camasa trebuie bagata in pantaloni)
Tinuta de mai sus este oarecum cuminte si simpla,daca vrei o tinuta mai vesela incearca asta:
Camasa alba,esarfa colorata,blugi skinny colorati, tenesi sau balerini negrii (iti poti innoda capetele camasii, pentru un look mai lejer)

He he laughing sper ca te-am ajutat! Fundita? puppy dog eyes love struck

| EmaEmax a răspuns:

Ops.am uitat de machiaj.foloseste corector pentru a ascunde cearcanele si petele de pe fata, contureaza-ti pleoapele cu fard maro, aplica mascara si balsam de buze. happy

| PinkPanther a răspuns:

Pai simplu, o camasa alba, o fustita neagra sau pantaloni negri (luni sau scurti cum preferi doar sa fie eleganti) si o pereche de pantofi tot negri sau sandalute. Cat despre mahiaj un fond de ten obtional, un rimel si un luciu de buze eu zic ca e de ajuns, daca vrei tu neaparat poti sa iti faci si un contur cu un creion de ochi

| kathgilbert a răspuns:

Sari degeaba, vina a fost a ta ca nu ai spus de la inceput ca vei purta camasa alba.
http://www.stradivarius.com/
http://zara.com
http://hm.com

Cat despre machiaj... cat mai natural, ca mergi la scoala, nu la discoteca. Putin blush pe obraji(dupa fond de ten, daca e cazul), contureaza-ti discret ochii, mascara si putin gloss.

| illydiamond a răspuns:

Http://www.polyvore.com/camasa_alba_cravata_rosie/set?id=36709027 Am facut acest set pentru o fata care trebuia si ea sa poarte camasa /bluza alba obligatoriu si avea si o cravata rosie. Dar tu poti folosii alte culor cum ar fi beige, gri, negru, maro sau chiar o rochita inflorata sau stil marinaresc :)

| Roxy_9585 a răspuns:

O camasa alba cu o vestuta de blugi ci cu niste pantaloni lungi mulati; Cat despre machiaj cred ca putin fond de ten, un rimel si un gloss sunt buficiente

| venusdoom a răspuns:

Daca vrei mai multe idei de machiaj cauta p youtube gasesti la gramada.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

-O camasa alba (ar fi frumoasa din matase).
-O cravata rosie.
-Fusta neagra.
Pai as zice sa iti dai cu un ruj roz, dar mai sters, rimel si fard de pleoape alb sau bej happy

| Bianca18 a răspuns:

Paai, iti poti lua niste blugi mai stramti, inchisi/deschisi la culoare, cum ii preferi tu, in picioare niste balerini/sandalute/pantofi cu toc micut si poate o geanta mai deschisa la culoare, un maro deschis big grin Machiajul sa fie natural, putin fard, creion negru poate, rimel si gloss, daca vrei. Eu ti-am dat doar o idee, sper ca te-am ajutat putin happy

| ILŞMM a răspuns:

Bună Coco.
Părerea mea este să te îmbraci în ceva simplu.
De exemplu cămașa albă despre care vorbai.
Dacă ziua e însorită. poți purta o fustiță.
Dacă e mai înorată poartă niște pantaloni ( blugi).
Sau oricum poți alege tu.
Dacă te duci la școală. mai ales în prima zi.nu e necesar să te machezi. Dar.te poți da cu strugurel sau ceva de genul.
Sper că te-am ajutat.
Mult succes.

| andy123 a răspuns:

Buna! Tinand cont de faptul ca trebuie sa porti neaparat camasa alba, presupun ca intrebarea ta se refera la ce sa porti in jos, sau peste camasa. Iti recomand sa porti o fustita neagra sau albastru inchis (gasesti multe dragute si simple la Zara). Vei putea face din asta o tinuta office foarte eleganta adaugand un sacou sau o jacheta tot de culoare inchisa(asta in cazul in care doresti sa ai o tinuta serioasa) sau poti adauga o culoare mai vie cum ar fi rosul (insa cauta totusi un rosu mai inchis) dar ai mare grija sa il asortezi la ceva. Machiajul ar putea insemna un fond de ten (strat nu prea gros), un fard pentru ochi de culoare neutra(cum ar beige) si un gloss de culoarea buzelor pentru un look foarte natural. Sper ca ti-am fost de folos. Inca ceva: utilizatorii TPU dau ce raspunsuri doresc ei indiferent daca tie iti plac sau nu. Foloseste un limbaj adecvat evitand chestiile gen " dati-va foc" pentru ca nu reusesti decat sa ii incanti punandu-te la mintea celor care te-au enervat. O zi buna si mult succes la scoala!

| Teobtw a răspuns:

Pai te imbraci ca pentru scoala doar adaugi o esarfa colorata cu diferite imprimeuri, pentru ca tinuta sa nu para monotona din cauza camasei albe(uniformei). Iar ca machiatul sa nu supere profesorii poti sa iti dai cu rimel si cu tus sau creion de ochi ca sa nu iasa prea mult in evidenta! Succes : *

| Lo456La a răspuns:

Buna!
La camasa alba poti sa-ti adaugi o vesta trendy, pantalonii sa fie blugi (negri, albastri) NU colorati altfel vei primi avertisment, ca incaltaminte poti sa-ti iei niste snikersi ( nu stiu cum se scrie) sau converse( All Star) cand vine frigul ia-ti niste cizmulite ori negre, bej, maro ( de care vrei tu dar sa se asorteze cu uniforma), poti adauga niste cercelusi nu din aceia lungi ( unii micuti si draguti), iar parul poti sa ti-l indrepti si sa-ti pui o bentita( fara sa-ti dai bretonul peste cap, daca ai breton) si poti sa-ti mai adaugi o bratarica din argint( dar ai grija sa nu te vada profi cu ea) :*
Sper ca te-am ajutat! Succes!:*