Bună din nou.
Pentru vârsta fragedă pe care o ai, cel mult ulei de migdale dulci dar cel mai important hidratează-te, minim 2 litri de apă pe zi.
Pa, pa.
Bună.
Poftim?
La 15 ani riduri? Nu le confunda cu pliurile care sunt prezente și la bebeluși!
Pa, pa.
Nu știu dacă le-am judecat aspru însă așa-mi dau impresia că sunt. Oricum mă deranjează, vineri seara mi-au apărut. Vreau să am înapoi pielea fină fără „cute"!
Îmi poți recomanda ceva pentru?
Mulțumesc.
Okay!
Îți mulțumesc ție și celorlalți care mi-au răspuns încercând să mă ajute!
Voi încerca să stabilesc răspunsul câștigător în următoarele zile, însă, apreciez fiecare răspuns primit de la fiecare utilizator.
Sper să se termine cu bine!
Toate cele bune!
Bună din nou.
Pentru vârsta fragedă pe care o ai, cel mult ulei de migdale dulci dar cel mai important hidratează-te, minim 2 litri de apă pe zi.
Pa, pa.
Nu e adevărat, uleiul de ricin este bun pentru orice: păr,sprâncene,gene,piele,pistrui, riduri, unghii, cearcăne etc. La fel ca şi uleiul de măsline şi cel de migdale.
Te dai în fiecare seară într-un strat subţire şi laşi până dimineaţă, apoi te speli. Fă asta 1-2 săptămâni. Sau te poţi da cu o cremă hidratantă de ochi.
Uleiul de ricin îl iei de la farmacie - 4-5 lei.
Gheaţa şi cartofii/castraveţii/compresele cu ceai nu te scapă de riduri, doar îţi reîmprospătează pielea şi te scapă de cearcăne.
Ridurile alea sunt cearcane...toti avem cearcane, mai mult sau mai putin vizibile.Nu iti da cu crema de galbenele pentru ca are doar efect cicatrizant si nu iti e de folos si nici cu ulei de ricin pentru ca e cea mai mare prostie(uleiul asta se foloseste doar la par, unghii pentru intarire).
Asigura-te ca dormi cel putin 8 ore pe noapte si cearcanele se vor diminua, exista si mici trucuri ca gheata sau sucul de castraveti si sucul de cartof care fac cearcanele sa "dispara" adica inflameaza zona din jurul ochilor sau le depigmenteaza, dar sunt doar temporare.Ti-am zis, le poti preveni, dar nu le poti combate.
Sunt cearcane prietene. Nu e problema. Doar odihneste-te si evita tv si monitorul. Mai mult de 2 ore si o sa-ti oboseasca ochii fara sa simti, atunci apar cearcanele.
Oooo da!
Am asta în casă!