| Corina1325 a întrebat:

Rochita pana la genunchi sau blugi 3/4 mulati si maieu? Eveniment. aniversarea celei mai bune prietene big grin

8 răspunsuri:
| tenshi261 a răspuns:

Cred ca rochitawinking mi se pare mult mai potrivita pentru o aniversare.
funda?puppy dog eyes

| Anda1197 a răspuns:

Ceva in care sa te simti confortabil si in care sa arati binewinking

| ruzycciocolata a răspuns:

Buna.Daca vine si un anumit baiat, rochita.Dar ca sa fii 100 % fara griji ca rochita e luata de vant sau etc. mai bine alegi a doua combinatie.Te vei simti mai comod.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum te simti tu mai bine dar eu asa alege blugi pentru ca te simti mai bine zic eu adica nah. de rochita trebuie sa "tragi" de ea si sa fii tot timpul atenta dar cu pantalonii zic eu ca e mai bine, acum cum te simti mai bine.

| MaDeclarFan a răspuns:

Rochita,e o vreme minunata

| Esial a răspuns:

Categoric rochita!

| iSaidNo a răspuns:

Depinde cum te simti tu mai comod.Eu as zice s-a iei rochita, eveentual cu a pereche de colanti trei sferturi sau cu piciorul gol o rochita de obicei iti scoate mai mult in evidenta feminitatea.Rochita cu colanti/fara colanti cu niste balerini sau sandale si ai scos-o la capat.

Ai putea s-a alegi si a doua varianta.Insa daca vrei s-a te imbraci in blugi si unj tricou este bine si asa.Rvenind ai grija si ce fel de combinatie alegi.

Distractie placuta!

| 1Dana1 a răspuns:

Daca ai niste picioare frumoase cred ca ambele s-ar potrivi pentu aniversarea celei mai bune prietene