Ruj culoarea piersicii pentru ca e discret si delicat. la o ocazie speciala e frumos cel rosu, iar cel fuchsia mi se pare de pitzi
Pentru mine este cam asa
1.ruj culoarea piersicii
2.ruj culoarea fuchsia
3.ruj culoarea rosu
funda?
Ruj culoarea piersicii. Celelalte nu prea imi plac, mai ales rujul rosu. Prefer nuante mai naturale, cele de culoare piersica sau un roz deschis. Rujul piersica merge mai mult pentru un machiaj de zi, iar un ruj roz merge pentru un machiaj de seara. Dar acum se poarta nuantele naturale chiar si pentru machiajul de seara, deoarece se pune accent pe ochi (fard de pleoape in culori ceva mai stridente (roz, albastru, mov, verde, galben, gri, negru, auriu), rimel sau chiar gene false, contur) si luciu de buze nude, roz deschis sau piersica.
Eu prefer ruj culoarea fuchsia . rujul rosu. eu il port doar la ocazie iar cel de culoarea piersicii nu imi sta bine cu el.
Papa:*
Eu aş alege ruj culoarea piersicii deoarece arata cel mai bine.Pe al doile loc aş alege roşu pentru că mi se pare potrivit pentru o petrecere,dar nu maş da foarte tare,ci aşa, puţin, cât să se vadă doar puţin.Rujul culoarea fuchsia nu îmi prea place, dar dacă m-aş da uşor cu el pe buze ar fi ok.Ce zici, fundiţa?
AustralianTeaTree întreabă:
Georgian1992 întreabă: