| wolder a întrebat:

Rujurile, fardurile, luciurile, ojele si tot restul sa le comand din reviste de la Avon/oriflame etc sau sa le cumpar din magazine sa le vad noanta adevarata [ca e diferita fata de catalog] sau cele din cataloage sunt mai de calitate?

Răspuns Câştigător
| LadyAlice a răspuns:

Iti pot da parerea mea sincera si cred ca asta te poate ajuta cel mai mult. Si eu sunt o impatimita a meke up-ului, dar trebuie sa recunoasc ca nu imi cumpar toate cosmeticile din cataloge deoarece sunt diferente esentiale intre nuantele din cataloage si nuanta produsului in sine. Eu majoritatea lucrurilor mi le cumpa din magazine si sunt multumita, deoarece sunt sigura de ceea ce cumpar. Ca sa compar sa-ti dai seama este la fel ca si prietenii de pe facebook. In cine ai avea mai multa incredere? In prietenii din fata ta sau in cei din spatele monitorului? Sper ca ti-am fost de ajutor...:*

5 răspunsuri:
| afrodita3333 a răspuns:

Pai daca cumperi produse Avon dim magazine e acelasi lucru, aceeasi calitate poate mai bine pentru ca te poti uita la ele, poti mirosii parfumurile si asa mai departe

| VivianneMnt a răspuns:

Cosmeticele de la Avon nu prea sunt ceea ce te astepti. De multe ori iti dau alta nuanta la rujuri, iar ojele nu dureaza cat ar trebui. Cremele in schimb sunt foarte ok. Totusi, daca e vb de rujuri, farduri, oje, eu te sfatuiesc sa le iei de prin magazine. :* Sper ca ti-am fost de folos

| yynuta a răspuns:

Eu le prefer pe cele din magazine, sa le vad nuanta adevarata, din catalog iau numai chiar daca vreau ceva neaparat la risc

| BettynaAstrid a răspuns:

Sunt reprezentant Avon si Oriflame.Produsele sunt absolut aceleasi.In catalog exista posibilitatea sa gasesti oferte, in magazin niciodata.Parerea mea e sa iti alegi nuanta de ruj/oja/fard sau ce vrei tu din magazin si sa dai comanda la un reprezentant. Sper c-am ajutat.

| JustAgirlxDD a răspuns:

Parerea mea e ca este mai bine sa mergi in magazin sa poti vedea tu cu exactitate calitatea produsului, nuanta, si alte lucruri ce tin de acel produs.Multa bafta!