So dragele mele care vreti sa fiti mai frumoase si apelati la serviciile manichiuristei acestui salon, as zice sa fiti foarte atente, in sensul de a va informa cat mai bine...intrebati de cel putin 2 ori cat va costa ceea ce doriti am avut ghinionul de a apela la dumneaei pentru ziua cununiei, mi-a facut o aplicatie de gel informandu-ma in timp ce lucra la manichiura mea ca "scosul" gelului nu ma costa ulterior, e gratuit cam la 3 saptamani merg din nou sa mi se scoata gelul si inainte de a merge intreb la telefon cand fac programarea cat ma costa si am acelasi raspuns : daca gelul mi s-a aplicat in acea unitate e gratuita scoaterea lui daaaar nu primesc acelasi raspuns si la final cand d-na draguta afirma raspicat si hotarat : 30 de lei ar fi fost tare ok si nu era un bai daca mi se spunea de prima data la fel si de a doua deci fiti atente ca vi se arata o lista sfanta ca o icoana si aceea e baza nu ce vi se spune intre timpul lucrarilor din salon multa bafta, eu una m-am lecuit de genul asta de saloane cu.dc sa nu le spui direct :hoate si pot sa mai adaug ca am venit si cu unghiile zgariate acasa probabil ar trebui sa mai invete meserie sau sa isi mai schimbe aparatura
Da,o prietena, este destul de bun, nu e cine stie ce, ceva modest.Asa am inteles, mult succes!
Au tarife foarte bune.Sambata am fost la Iasi si cool si orasul in sine.
Si cat ai dat pe tunsoare?