| AngelliGina1981 a întrebat:

S-a tuns cineva la Image Beauty Center din Iasi? m-ar interesa sa stiu cat de buni sunt stilistii, ce experienta ati avut, cat ati dat pe tunsoare.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

So dragele mele care vreti sa fiti mai frumoase si apelati la serviciile manichiuristei acestui salon, as zice sa fiti foarte atente, in sensul de a va informa cat mai bine...intrebati de cel putin 2 ori cat va costa ceea ce doriti am avut ghinionul de a apela la dumneaei pentru ziua cununiei, mi-a facut o aplicatie de gel informandu-ma in timp ce lucra la manichiura mea ca "scosul" gelului nu ma costa ulterior, e gratuit cam la 3 saptamani merg din nou sa mi se scoata gelul si inainte de a merge intreb la telefon cand fac programarea cat ma costa si am acelasi raspuns : daca gelul mi s-a aplicat in acea unitate e gratuita scoaterea lui daaaar nu primesc acelasi raspuns si la final cand d-na draguta afirma raspicat si hotarat : 30 de lei ar fi fost tare ok si nu era un bai daca mi se spunea de prima data la fel si de a doua deci fiti atente ca vi se arata o lista sfanta ca o icoana si aceea e baza nu ce vi se spune intre timpul lucrarilor din salon multa bafta, eu una m-am lecuit de genul asta de saloane cu.dc sa nu le spui direct :hoate si pot sa mai adaug ca am venit si cu unghiile zgariate acasa probabil ar trebui sa mai invete meserie sau sa isi mai schimbe aparatura

| Faruece a răspuns:

Da,o prietena, este destul de bun, nu e cine stie ce, ceva modest.Asa am inteles, mult succes!

| Lamborghiniasx a răspuns:

Au tarife foarte bune.Sambata am fost la Iasi si cool si orasul in sine.

| andrei_7197 a răspuns (pentru Lamborghiniasx):

Si cat ai dat pe tunsoare?