Nu ţi-aş recomanda să le tatuezi.
Sprâncenele vor arăta nenatural, este foarte posibil să nu fii mulţumită şi nu vei mai putea nici să-ţi îndepărtezi pigmentul (care oricum se va duce în timp destul de urât), nici să le schimbi forma, în caz de vei dori.
Buna! si eu am avut aceasta dilema, si uite ca am facut-o si pe asta! ieri mi le-am tatuat, vreau sa iti spun ca procedeul nu e deloc dureros, la inceput o sa simti mici intepaturi suportabile, dupa care o sa iti amorteasca zona si nu mai simti nimic! e f ok, eu sunt multumita, toti mi-au zis ca sunt perfecte, sunt reusite! ale mele sunt tatuate printre fire, si nu imi afecteaza sprancenele imi pare rau ca nu am facut asta mai demult.
bafta :*
Sa ti le vopsesti, parerea mea. Daca ti le tatuezi, pare prea evident, mie una nu imi place.
Vopseste-le tine mai putin dar arata mai natural. nici baietilor nu le plac cele tatuate. eu mi le fac cu creionul de sprancene.
Parerea mea ca cel mai bine e sa ti le vopsesti ..ar arata groaznic ca sa te vezi la vreo 60-70 de ani cu parul alb si sprancenele tatuate. Oribil. Vopsite si pensate.Ar arata AWESOME!
Acuma tu faci cum doresti, plus de-asta te si doare cu cele tatuate ..nici sa-mi dai bani nu mi le-as tatua.
Pupici! :*
Daca ai un ten masliniu sau mai inchis e ok sa te tatuezi pentru ca tipele care si-au tatuat sprancenele cele pe care le cunosc eu merg la solar, toate. Sau se bronzeaza, ma rog, daca esti alba la ten o sa arati ca o tipa in stil gotic doar ca alea isi fac sprancenele cu tus. De vopsit e mult mai ok, faza proasta e ca daca nu esti pensata de ani buni ca sa zic asa sau daca ai sprancenele mai pronuntate o sa iti creasca si o sa se vada urat vopseaua. Trebuie cam o data la o saptamana jumate sa ti-le vopsesti. Acum nu stiu de tatuaj poate exista si alti pigmenti pentru orice ce tip de par blond, roscat, daca da e super. Mai bine le tatuezi.
Mai bine vopsestele sau le poti contura cu un creion, pentru ca tatuarea este destul de costisitoare si cu trecerea timpului nu vor mai arata la fel de bine.
E cu mult mai frumos sa le vopsesti, sunt perfecte, tatuate sunt false, nici nu arata bine, i vazut-o pe Marilyn cu sprancenele tatuate?
Daca intentionezi sa mergi la "produs" procedeaza in cele doua moduri descrise mai sus... daca nu, lasa-le asa cum sunt (doar le pensezi), majoritatea barbatilor prefera naturalul; fetele pe care le vad cu asemenea oribilitati de spancene ma duc cu gandul la clovni (si nu e deloc sexy)
Tatuajul este scump.din cate am auzit..si o luna iti ramane foarte strident, dureros si s-ar putea sa nu iti placa Ar fi mai ok sa le vopsesti atata timp cat vrei doar un contur mai frumos
Eu optez pentru a le vopsi, caci daca le vopsesti le faci cum doresti si cind doresti si arata mult mai bine decit tatuate.
Eu zic sa folosesti un creion, desi eu cred ca cel mai gretos lucru la o fata.
Buna.
Eu iti recomand sa iti vopsesti sprancenele.
Intr-adevar se va duce vopseaua, dar le poti vopsii din nou.
Tatuatul doare foarte tare, s-ar putea sa te iriti si sa faci diferita boli.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Pa.
Ar fi bine sa le vopsesti zic eu ca daca le tatuezi esti si scump darsi foarte dureros. Acum este decizia ta ce o sa faci. Succes!
Tatuajul doare. Trebuie sa iei in considerare ca acei pigmenti se decoloreaza in timp / la soare. Acuma e treaba ta ce faci dar eu sunt pro vopsitului .
Sa ti-le vopsesti. Asa cred eu ca e mai bine.
Sincer, mie nu-mi plac ''sprancenele tatuate''.
E mai bine sa le tatuezi, daca crezi ca nu e dureros, decat sa le tot vopsesti, la un momentdat se sterg daca sunt vopsite! sper fundita^^
Vopseste-le,in felul asta le poti schimba, nu e dureros si nu iti distrugi pielea datorita cernelei.
Parerea mea este ca mai bine le vopsesti ca asa nici nu doare, poti sa le vopsesti si in alt fel daca te saturi de acea culoare
Opinea mea ar fi ca sa ti le vopsesti e un pic mai dureros si mai eficient.
Parerea mea este sa le lasi asa cum sunt. Acum sunt la moda sprancenele naturale, nu cele tatuate sau vopsite, care mie mi se par oribile!
adnanandan întreabă: