Ar fi mai bine sa nu te tunzi daca nu iti placea cum iti statea atunci cand ti-am facut breton.Si eu mi-am facut breton si am asteptat muuuuuuuult timp sa imi creasca la loc.Ar fi destul sa iti lasi parul cum e acum si sa iti tai varfurile o data la trei luni deoarece asta e un lucru important pentru sanatatea parului tau. Daca vrei chiar sa ti-l tai dar dupa nu iti va placea iti pot recomanda niste sfaturi sa iti creasca inapoi mai repede.Asculta:1.Dupa ce te speli cu sampon si apoi cu balsam clateste parul cu apa putin mai rece .2.Cumpara uleiuri pentru cresterea parului.3. sa ai o dieta bogata in proteine, vitamine si minerale pentru ca reprezinta o conditie esentiala pentru cresterea sanatoasa a parului. Opteaza pentru alimente bogate in vitaminele A, B, C si E, fier, zinc, cupru, magneziu si seleniu. 4.In timpul dusului sau chiar si cand ai parul uscat, maseaza-ti scalpul.5.Chiar daca doare, in loc de perie piaptana-te cu pieptenele .6.Foloseste masti pentru par care contin ou.(le poti face si acasa si ai retete pe internet.trebuie doar sa cauti) 7. Spala-te de minim doua ori pe saptamana. Cam cu atat te pot fatui.Bafta!
Ti as da,, cel ani bun raspuns "dar nu îmi apare la tine optiunea
O data ce ai dat la altcineva nu mai ai optiunea.E ca la un concurs. Daca ai dat deja cuiva premiul 1 nu mai poti sa te intorci la un altul. Sper sa intelegi ce am vrut sa zic
Sunt pe aplicatie de mult, stiu cum functioneaza, înainte să dau cuiva, imi arăta ca la restul pot da, dar tie nu.