E pacat sa le strici vopsindu-ti tot parul.Blond inchis in sensul de blond, sau da spre maroniu? M-a incurcat mereu chestia cu blondul inchis.
Oricum, ambele sunt culori frumoase,
Vorbim deci de suvite.
Pentru culoarea aia "blond inchis" care da spre maroniu si nu stiu cum se numeste merge rosu, si poti fie sa iti faci suvite fie sa iti vopdesti varfurile.
Mai merge brunetul, suvite, fie pe dedesubt in spate si cateva deasupra, fie doar de-a supra. Daca esti mai cumintica, poti doar sa iti faci suvite de culoare mai inchisa.
Daca vorbim de blond: Merge cam orice culoare. Mai putin rosu, sau poate nu-mi place mie cum arata.
Stai, tu esti cea din poza? Ai breton sau mi se pare? As merge pe roscat, dupa parerea mea, si as vopsi tot bretonul si o suvita de langa el.
ia in calcul ca daca esti noncomformista poti sa-ti faci si suvite verzi!
Dar eu tot merg pe roscat.
Da eu sunt cea din poza si eu ma gandeam la roscat dar si la un saten mai deschis, si nu stiu pe care sa o aleg pentru ca suvite roscate mi-am mai facut
Atunci, saten inchis sa fie. Daca tot te vopsesti atunci de ce sa nu variezi.
Bafta!
Buna! poti sa te vopsesti si sa iti faci si cateva suvite. eu cred ca culoarea aceasta te-ar avantaja.
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Eu in locul tau nu m-as vopsi...
deoarece nu te vei putea intoarce la culoarea ta naturala...eu asa am patit si acum imi pare rau...
blondul inchis este chiar o culoare frumoasa
Si eu am ochii verzi cu par blond inchis si vreau sa imi fac suvite, nu are rost sa-ti strici parul pana pana nu e nevoie.Ma gandesc la niste suvite blond cenusiu, dar spre gri.Am mai vazut asa si arata super!
Am o prietena care e ca tine asa la par blond inchis si are ochii verzi, Ma rog era asa pentru ca sa vopsit bruneta si ii sta bestial!
Eu spsun sa iti faci niste suvite care sa fie in contrast cu culoarea parului tau si sa iti faca ochii sa iasa in evidenta. De exemplu, tu mi-ai spus ca ai parul blond inchis deci ai putea sa iti faci niste suvite albastre, albe, verzi, fucsia, galben deshis(spre alb, galbui) (aceste culori sunt pentru fetele mai nebunatice). Ca sa iti faca ochii sa iti iasa in evidenta poti sa iti faci suvite albe.
Succes!
Pai ai putea sa-ti faci niste suvite pentru ca daca ai ochi verzi parul tau blod se potriveste cu ei asa ca ar trebui sa-ti faci suvite orice culoare crezi tu sper ca te-am ajutat.
Pai dupa parerea mea nu ar trebui in general sa te vopsesti! Ce virsta ai? Daca esti adolescenta, sa stii ca o sa-ti treaca dorul acesta de a te vopsi..am trecut si eu prin asa ceva.dar eu ador blondele naturale inchise! mai ales ochi verzi! aww..trebuie sa fii ft frumusica! Nu'ti fa nimic..Lasa'l natural! Te pup.)
Eu spun sa iti faci suvite negre. Negrul merge la orice. Nu te vopsi de acum, esti prea tanara (asa cred). Sper ca te-am ajuta. Funda?