Buna! Din pacate tin sa te anunt ca nu astea sunt criteriile dupa care trebuie sa te ghidezi.
Lungimea parului se hotaraste in functie de forma fetei de inaltime si de greutate.
Daca esti scunda si plinta trebuie sa il lasi lung,astfel dai efectul fetei cat si corpului tau ca este mai slabut si firav.
Daca esti scunda si slabuta ti-l poti lasa si lung si scurt-in functie de dorinta ta-.
Daca esti inalta si slabuta neaparat trebuie lasat lung*(facand parul sa aiba cat mai mult volom,ca sa compeseze imaginea)
Daca esti inalta si plinuta atunci trebui sa il lasi mediu, sau tuns "castron".
BRETON poti sa iti lasi numai in cazul daca ai fruntea lata/lunga.
Daca vei face lucrul asta vei arata splendid!
Cum se zicea aa "un minim de efort, pentru un maxim de efect!"Bogat in antioxidanti, uleiul de ricin este produsul ideal pentru ingrijirea pielii dar si a parului.Eu am folosit ulei de ricin si constat fericita ca parul imi creste"in veselie" si varfurile nu mi se mai despica.Se aplica la arfurile si radacina parului.Masezi parul timp de 10-15 minute si e preferabil sa stai si peste noapte cu el in cap.A doua zi neaparat trebuie sa te speli.E foarte ieftin(3-5 lei)si il gasesti la farmacie sau plafar.La mine a mers Nu vad de ce nu ar merge si la tine.Succes!
Eu ti-as sugera mai degraba sa nu iti faci breton care sa-ti acopere fruntea. [dar ai fruntea lata, ingusta.sau cum?]
Cred ca cel mai bine ar fi sa iti lasi parul sa creasca si iti faci breton intr-o parte, pe care il filezi in scari.
Ceva gen :
http://www.google.com/......tp?/imgres
Presupun ca ti-ar sta bine. :)
Eu am ochii caprui si parul castaniu spre brunet.Am avut breton, dupa mi-a crescut si e cat parul.Iti sugerez sa il lasi sa creasca,dar sa il lasi pe fata,ma rog,pe o parte,ca dupa iti vine pe toata fata,il lasi pe o parte sa se cunoasca ca e breton,bine, ca mie imi mai vine in ochi e altceva, ca se iau toti profii de parul meu dar in fine eu zic ca-mi sta bine. Funda?[vine ziua mea
Pai in general ar trebui sa faci cum crezi ca ti-ar sta mai bine.Dar daca tot vrei pareri, uite una: lasa-ti parul sa creasca. Dupa parerea mea bretonul si el creste si devine enervant cand incepe sa intre in ochi, si daca iti lasi breton intr-un final o sa creasca si ala.