| Lara990 a întrebat:

Sa nu ma credeti nebuna dar, acum 2 zile adica, pe data de 28.01.2012 seara, am iesit pe afara cu fetele, si cand in colo un liliac ma muscat de vena si, m-ia sup*din sange foarte mult, si nu cam ma simt asa bine. Dar am fost la spital, si am stat putin acolo dar asistenta stie ceva dar nu i-a spus, decat mamei, si mie nu, poate sa-mi spuna.Deci poate ma ajutati voi va rog, Dar va rog fara prosteli! ok?

22 răspunsuri:
| Bailey a răspuns:

Cred ca ai visat sau ti s.a intamplat asta in viitor rolling on the floor)) Aloo fata azi e de abia 27 ianuarie rolling on the floor))))

| Lara990 explică (pentru Bailey):

Vaii,ma cunosti demi zici fata!? Hmmm.ia zi? Si in plus am gresit!

| Bailey a răspuns:

Hai ca acum ai dat dovada ca esti foarte seaca. Nu esti fata de nu vrei sa.ti zic sau ce ca nu am inteles? Mrg oh go on Nici nu.mi pasa, oricum esti o aeriana.

| Lara990 explică (pentru Bailey):

Mah.Fat'o de cand ma faci tu pe mine, seacaraised eyebrows sh aeriana.hmm waiting ia zihappy! Tu esti seaca'total complet!laughing))))laughing)))laughing)).

| Bailey a răspuns (pentru Lara990):

Parerea ta maa. Si pentru mine parerea ta e egal cu 0. Tu ne.ai demonstrat singura ca esti seaca si uite nu numai eu zic... Asa ca accepta ca esti seaca si gata. laughing Du-te dq la medic si fa.ti niste analize ca cred ca rabia aia ti.a ajuns i la creieru` ala al tau. ( mic rolling on the floor )

| PeStraziGoale a răspuns:

Pai

1. nici nu a fost 28 ianuarie 2012. mai sunt 3 zile O.O'
2. HA HA HA

| Lara990 explică (pentru PeStraziGoale):

Scz 24 ianuarie.

| ToTAiCisiNumAiAiCi a răspuns (pentru PeStraziGoale):

Mai sunt 2 zile suntem pe data de 26.01. 2012

| RxTx a răspuns:

O sa te transformi intr-un vampir

mergi la un spital particular
pentru ca la stat...

ti-a facut ceva vaccine
analize

| Lara990 explică (pentru RxTx):

Mai am gresit era 24.01. 2012 vam zis ca am gresit.

| Lara990 explică (pentru RxTx):

Da decat una dar sa imi ia sangele atat!

| carmenita a răspuns:

Fata du-te si spune altcuiva povestea asta cu liliacul, e vrajeala clara laughing

| Lara990 explică (pentru carmenita):

Hmm (fat`oo)waiting dut drak* de!tongue Asta nu`i vrajeala.no talking.Dac nu crezi nu mai lasa raspbatting eyelashes.Hai sitirwinkingwinking:__|__laughing.

| ToTAiCisiNumAiAiCi a răspuns:

Nu inteleg nimic u traiesti in viitor? pe data de 28.01. 2012?

| ToTAiCisiNumAiAiCi a răspuns:

Poate ti-o fi dat rabie happy doamne fereste fa-ti analize de sange...

| Lara990 explică (pentru ToTAiCisiNumAiAiCi):

Pentru ToTAiCisiNumAiAiCi nu maaaii cum sa-mi dea asa ceva dac am fost, la spital nu are cum pentru ca mi-am facut uh ce zici'?

| danyella42051 a răspuns:

Ce haz face-ti voi ca a scris 28 in loc de 24, si eu m-am mirat la incput dar mi-am dat seama ca e greseala dar nu ziua conteaza ci intamplarea, cel mai indicat e sa vorbesti cu parinti si ia rabia ca pe o posibilitate, in caz ca ai un tratament uitete pe net daca coincide cu cel al rabiei. bafta!

| alexwweraw1 a răspuns:

Tus rabia m-ati iesi dracu de aicea poate neo dai si noua

| Lara990 explică (pentru alexwweraw1):

Ducetiva drak`de (proaste) ce sunteti:-W! Ca [handicapate] ca voi sunt destule.Sh mars tu (FA)! odododolaughinglaughing"">.laughing)...

| alexwweraw1 a răspuns (pentru Lara990):

Handicapsato' sunt aiat fa curvo

| Lara990 explică:

Doamne cum sa ma transform in asa ceva,? Chiar asa mai? Cic (vampir)las-o balta laughing)
hai cu asta prea de tot, nu mai faceti misto, v-am intrebat! Doar ce se intampla? Chiar vreau sa stiu? ziceti-mi va rog!

| ToTAiCisiNumAiAiCi a răspuns (pentru Lara990):

Http://www.sfatulmedicului.ro/......rbarea_660 uite aici ceva despre rabie... ce animale pot transmite rabia una din ele ii si liliacul... Simptome care pot aparea