Cred ca ai visat sau ti s.a intamplat asta in viitor )) Aloo fata azi e de abia 27 ianuarie ))))
Hai ca acum ai dat dovada ca esti foarte seaca. Nu esti fata de nu vrei sa.ti zic sau ce ca nu am inteles? Mrg Nici nu.mi pasa, oricum esti o aeriana.
Scz 24 ianuarie.
Mai sunt 2 zile suntem pe data de 26.01. 2012
O sa te transformi intr-un vampir
mergi la un spital particular
pentru ca la stat...
ti-a facut ceva vaccine
analize
Pentru ToTAiCisiNumAiAiCi nu maaaii cum sa-mi dea asa ceva dac am fost, la spital nu are cum pentru ca mi-am facut uh ce zici'?
Ce haz face-ti voi ca a scris 28 in loc de 24, si eu m-am mirat la incput dar mi-am dat seama ca e greseala dar nu ziua conteaza ci intamplarea, cel mai indicat e sa vorbesti cu parinti si ia rabia ca pe o posibilitate, in caz ca ai un tratament uitete pe net daca coincide cu cel al rabiei. bafta!
Ducetiva drak`de (proaste) ce sunteti:-W! Ca [handicapate] ca voi sunt destule.Sh mars tu (FA)! odododo"">.)...
Handicapsato' sunt aiat fa curvo
Doamne cum sa ma transform in asa ceva,? Chiar asa mai? Cic (vampir)las-o balta )
hai cu asta prea de tot, nu mai faceti misto, v-am intrebat! Doar ce se intampla? Chiar vreau sa stiu? ziceti-mi va rog!
Http://www.sfatulmedicului.ro/......rbarea_660 uite aici ceva despre rabie... ce animale pot transmite rabia una din ele ii si liliacul... Simptome care pot aparea
DaciaRomania întreabă: