Eu incerc in fiecare zi sa ii fac cate ceva... imi place enorm cum imi sta cu el intins dar incerc sa nu mai folosesc placa pentru ca vreau sa mi`l las lung si da roade. De obicei il las desfacut, il prind in coada, imi pun o bentita, clame cu fundite, clestisori si diverse accesorii, imi prind o parte din par si restul il las desfacut, imi prind bretonul voi?
Eu il indrept cu placa in fiecare zi
Stiu ca nu e bine, dar am devenit dependenta de placa.
Il pieptan si gataa. o clamuta mai deosebita in par. am parul scurt, pana la umeri si imi vine urat daca il prind.
Buna!
Pai am parul cret si de cele mai multe ori il las asa cum este el, il indrept cu placa sau imi prind doar bretonul (il am intr-o parte).
Tu?
Daca tot m-ati intrebat si pe mine... eu imi faceam pletuta pe piele(stiti voi), mi-l prindeam sus cu bretonul prins sus cu un clestisor, mi-l indreptam cu placa sau imi faceam bucle lejere. dar acum m-am tuns de curand si mi-l indrept cu placa(imi sta super bine):X
Pai. il piaptan putin si gata dar nu de fiecare data. Il lasa asa cum sta el mai cret putin, mai mult imi piaptan bretonul si gata