| mary a întrebat:

Sa vedem cine se lauda mai tare... voi cum va faceti parul?

Răspuns Câştigător
| Aηηy a răspuns:

Eu incerc in fiecare zi sa ii fac cate ceva... imi place enorm cum imi sta cu el intins dar incerc sa nu mai folosesc placa pentru ca vreau sa mi`l las lung si da roade. De obicei il las desfacut, il prind in coada, imi pun o bentita, clame cu fundite, clestisori si diverse accesorii, imi prind o parte din par si restul il las desfacut, imi prind bretonul voi?

11 răspunsuri:
| PuяpℓeMusic a răspuns:

Eu il indrept cu placa in fiecare zibig grin
Stiu ca nu e bine, dar am devenit dependenta de placalaughing.

| Zambete89 a răspuns:

Il pieptan si gataa. o clamuta mai deosebita in par.winking am parul scurt, pana la umeri si imi vine urat daca il prind.tongue

| Summer Memories a răspuns:

Buna!

Pai am parul cret si de cele mai multe ori il las asa cum este el, il indrept cu placa sau imi prind doar bretonul (il am intr-o parte).

Tu? happy

| anonima16 a răspuns:

laughing il indrept` cu placa. sau il prind cocwinking.

| razadeluna a răspuns:

Coada in spic

| mary explică:

Daca tot m-ati intrebat si pe mine... eu imi faceam pletuta pe piele(stiti voi), mi-l prindeam sus cu bretonul prins sus cu un clestisor, mi-l indreptam cu placa sau imi faceam bucle lejere. dar acum m-am tuns de curand si mi-l indrept cu placa(imi sta super bine):X

| Andreea`:) a răspuns:

Pai. il piaptan putin si gata dar nu de fiecare data. Il lasa asa cum sta el mai cret putin, mai mult imi piaptan bretonul si gatabig grinhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dau putin cu peria prin par si gata. rolling eyes Il las desprins pentru ca il am scurt tongue.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De cele mai multe ori il pieptan foarte bine(am renuntat la perie)si-l las desprins.Cand este proaspat spalat, il tin prins in coada o zi, pentru ca are prea mult volumhee hee. Dupa o zi, arata perfect(nici prea mult volum, dar nici deloc)hee hee. Tu?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu prefer stilul -ciopartzit, doar se vede...nu?!

| kika_6101 a răspuns:

Il indrept cu placa =)

Întrebări similare