Eu il am pana la fund de cand ma stiu si nu ''m-am pierdut'' in el niciodata cand dorm , dorm cu el doar desfacut, altfel e incomodant.
Buna
Il poti prinde in coada este foarte comod cand dormi, poti dormi linistita.
Bafta
Daca il prind la ceafa, cand dorm pe spate, ma deranjeaza. Daca il prind mai sus, la fel, daca il prind sus sus, e bai, ca nu vreau volum. Cand aveam breton foloseam multe agrafe si trebuia sa dorm doar pe o parte pana a inceput sa ma doara umarul stang. Ma gandeam ca exista vreo solutie fara "chin".
Nu te plânge, al meu e până aproape la fund și e ondulat spre creț, nu vreau să-ți povestesc ce razboi duc cu el, și mai ales noaptea. De cele mai multe ori dorm cu el desfăcut, dacă imi fac cocuri sau cozi de cal, dimineața îmi stă de zici că-i o căpiță de fân.
Uuuuu, fain. De asta intreb, ca daca il prind nu stiu cum, dimineata ma prea necajesc cu el. Dorm pe o parte de obicei, si il arunc in spate, e ok, dar cand o sa creasca nu vreau sa il las sa "doarma" pe parchet.
Împletește-l într-o coadă lejeră. Eu aș face-o dar îmi ia prea mult timp și nu prea dispun de așa ceva .
Singura nu pot sa-l impletesc decat intr-o parte si ma deranjeaza. Sunt imposibila, stiu.
DaciaRomania întreabă: