| Loolyy a întrebat:

Saaaalut!:*Dupa cum v-am mai zis am la burtica 90 de cm.am renuntat la ideea sa slabesc in doua saptamani dar vreau sa slabesc 20 de cm pana in octombrie. avand in vedere ca nu o sa pot sa alerg dar in schimb o sa fac miscare[ma plimb de colo' colo']. Credeti ca o sa reusesc?big grin

Răspuns Câştigător
| yumeee a răspuns:

Bună! Pentru început. O să o contrazic pe albinutza. 800 de calorii pe zi e exagerat, trebuie cel puţin 1000. La 800 de calorii pe zi îţi strici stomacul (crede-mă, ştiu, eu aşa am făcut şi acum am probleme cu stomacul).
Eu zic să intrii pe http://calorii.slabute.ro/, te înregistrezi, şi cu calculatorul de calorii vezi exact exact cât mănânci ca să nu depăşeşti prea mult. Dar mai întâi intră aici http://calorii.slabute.ro/calculator-necesar-calorii. html ca să vezi pentru înălţimea şi greutatea ta cam câte calorii îţi sunt necesare. (Dacă nu ai 18 ani pune 18, că, dintr-un oarecare motiv nu vrea decât pentru 18;)) ).
Ca un sfat, vezi să o laşi moale cu carbohidraţii pentru că ei sunt amicii burticii, adică mai puţină pâine (sau deloc dacă reuşeşti), paste, pizza, etc. Te poţi uita acolo pe site-ul de mai sus, spune şi carbohidraţii alimentelor, mie mi-a fost folositor.
Pentru burtică ştiu eu un exerciţiu care mi s-a parut f eficient. Stai pe scaun cu mâinile lângă tine şi ridici genunchii la piept, stai aşa 30 de secunde de 3 ori cu pauze de câteva secunde între ele.
De asemenea, abdomenele combinate ajută.
Şi eu făcusem o burtică în iarnă pentru că păpam prostii, şi stătea urât pentru că în rest sunt slăbuţă, aşa că m-am pus pe regim şi am scapat foarte repede de ea, în aproximativ 3 săptămâni.
Deci se poate, fi sigură.
Dacă mai ai întrebări mă poţi contacta.
Succes! :)

3 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Cred ca da...Sti ca la burtica slabesti cel mai usor daca faci multe abdomene.Incearca sa faci miscare cat mai des si ai grija la ce mananci adica sa nu mananci mai mult de 800 de calorii pe zi.Gasesti pe net liste cu alimente si cate calorii au fiecare.Mult succes!

| Bondarel99 a răspuns:

Cred ca da...Sti ca la burtica slabesti cel mai usor daca faci multe abdomene.Incearca sa faci miscare cat mai des si ai grija la ce mananci adica sa nu mananci mai mult de 800 de calorii pe zi.Gasesti pe net liste cu alimente si cate calorii au fiecare.Mult succes!

| Tp42 a răspuns:

Ma, eu zic sa nu exagerezi cu foamea. pentru ca fac eu asta. si am slabit f mult in ultima vreme. si nu asta e lucrul rau. laughing ci faptul ca ametesc foarte des fiindca mananc f putin. ametesc chiar si daca ma ridic brusc de pe scaun. straight face si nu e bine, nu e sanatos. nici eu nu fac niciun sport. in multe zile ( acum, in vacanta ) nici nu ies din casa.winking eu mananc de obicei asa: de dimineata mananc un sandwich, cam asa, la pranz mananc de obicei destul de bine ca sa nu fiu nevoita sa mananc seara fiindca seara ingrasa. si daca nu mananc la pranz bine, adica daca mananc 2 felii de cascaval ( laughing ), mai mananc inca 2 felii cu ceva peste vreo 2 ore si chiar daca atunci cand ma culc ( pe la 12-1 noaptea ) imi e foame, rezist, asta e. big grin aaa si am uitat sa zic ca NU mananc cu paine! doar atunci cand mananc ceva pe paine. in rest nimic. si nu exagera cu dulciurile. un sfert de ciocolata pe zi e de ajuns. big grin