| grapefruit a întrebat:

SAl all! Am aproape 13 ani o inaltime de 1, 58 - 1, 60 si 45 kg este normal trebuie sa slabesc?

10 răspunsuri:
| huzuzi a răspuns:

Nu...parerea mea este ca e normal.ba chiar ar fi bine sa mai pui cateva kgbig grin

| AngelOnEarth a răspuns:

Eu zic ca este normal, ca nu trebuie sa slabesti, ba chiar ai voie sa te mai ingrasi 3 kg, insa depinde de conformatia ta. Oricum, esti in crestere si nu este recomandat sa slabesti acum. Vei avea timp dupa varsta de 18 ani.

| DacaVreiSaVeziNimikTeRogSaDaiUnCLICK a răspuns:

Este super de fapt ar trebui sa te mai ingrasi vreo 3 kg

| Aliiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Eu am aproape 14 ani, 1. 50 si ceva...si 36-37 kg...cred ca dawinking

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să slăbești când tu de fapt ești în perioada de dezvoltare!
Trebuie să ai 48 de kilograme dar nu este o tragedie că ai un minus de 3 kilograme!
Practică un sport.
Pa, pa.

| xToxicObsession a răspuns:

Stai linistit/a. Este normal pentru varsta tawinking.

| Lolllllllll a răspuns:

Ar trebui sa ai aceeasi greutete ca si marime daca ai 1, 60 tresa ai 60 kg (daca esti baiat).

| Curiosuuuuuuuuuuuuul a răspuns:

Esti slab! incearca sa mai pui pe tine! sincer cum euu am 14ani 1, 70m si 60kgblushing

| YourAngel a răspuns:

Buna! Stai linistita, la varsta asta nu ar trebui sa te preocupe problema slabitului si a dietelor.Ar trebui sa mananci cand iti este foame si cat doresti, deoarece esti in crestere, o sa ajungi la o varsta in care chiar iti doresti sa slabesti si iti va fi dificil.
Cat esti copil e bine sa te bucuri de avantajele copilariei, oricat ai manca poti da jos foarte repede prin mai multe actiuni sau sporturi.

| F. a răspuns:

La fel am si euhappy numai ca eu am aproape 16 anihee hee