| chocolatedream a întrebat:

SAL, am o intrebare de logica. Toti zic ca aspectul interior e cel mai importand numai ca de fapt nu-i asa (cred). Teoretic daca tu vezi un boschetar pe strada nu vrei sa te apropii prea mult de el deoarece arata urat chiar daca acel om e bun la suflet

9 răspunsuri:
| BubuLina999 a răspuns:

Conteaza si aspectul interior, foarte mult dar clar cel exterior te atrage.laughing ...recunosc ca este imp si pentru mine aspectul fizic dar nu asa foarte mult. dar degeaba ar fi frumos daca in cap nu are nimic si e needucat, superficial si prea superior.

sincer eu cunosc oamenii mai intai la caracter si vb foarte serios si apoi ma vad cu acea persoana.laughing daca imi place si ma place iese ceva daca nu ramanem foarte buni amici :d

| hummer24 a răspuns:

Arata urat, pute, si daca te apropii d el cine stie ce-ti face asa ca,,,

| OnlyHope a răspuns:

Eu nu ma apropii pentru ca in general sunt drogati si agresivi. straight face

| Teodora_8141 a răspuns:

Buna!
Poate ai dreptate.Dar daca privesti dintr-o alta perspectiva problema poate te lamuresti. Spre exemplu, esti la o petrecere, sa zicem de fite si acolo este un baiat, iar tu nu cunosti multa lume si el ti se pare OK si te duci si incepi sa vb cu el si la un momend dat iti spune ca este boschetar nu l-ai mai aprecia? Sau ai fugi? Eu nu cred, eu una daca as putea l-as ajuta. Sper ca te-ai lamurit.winking

| Ania_3910 a răspuns:

Pai cam asa ii adica primul lucru care il vezi la un om este felul cum arata si daca iti place conteza si felul in care se poarta.
Deci concluzia este ca conteaza ambele.

| cineva_3888 a răspuns:

Conteaza si aspectul fizic si cel interior. daca iti place de cineva fizic si vrei sa aflii cum e iesi cu acea persoana cateva zile afara si o sa-ti dai seama imediat cum e in interior

| francesca89 a răspuns:

Sunt toti prosti care spun ca interiorul conteaza cel mai mult.IN NICIUN CAZ! pai tu ai putea sa fi cu un baiat urat vai de capul lui,da vezi doamne are suflet bun? cred ca stiu intrebarea ta,sau un barbat cu o femeie mega urata? nu prea cred. Femeile care spun ca sufletul conteaza, sunt ori urate ori feministe, si cam atat.deci,ambalajul conteaza cel mai mult, iar daca unu e prost sau needucat, il poti modela.

| anonymousxD a răspuns:

Pai aspectul exterior conteaza doar la prima impresie, dar cand incepi sa cunosti o persoana degeaba este frumoasa acea persoana daca este rea la suflet.
Asa ca cel mai bine ar fi sa fim si frumosi si sanatosi sau curati la suflet! love struck

| minerva_5870 a răspuns:

Si care e intrebarea?!

Întrebări similare