| cristinuca05 a întrebat:

Sal.am si eu o intrebare.tot vad fete care isi fac parul cret lejer cu mus.il spala si il dau cu spuma apoi cu capul in jos si-l usuca cu uscatorul...asa am auzit.macar iese ceva?/ ca as vrea sa incerc si eu,. dar cum trebuie mai exact.ca am parul drept? SAU am mai auzit ca se poate cu bere.cum? multumesc

4 răspunsuri:
| Desiree a răspuns:

Nu, berea fixeaza(in loc de fixativ cand esti in criza big grin)
Parul ud, dai o mana de spuma prin par si da, cu capul in jos il usuci(asta pentru mai mult volum)ideal ar fi sa ai si difuzor la feon.

| simoSTAR a răspuns:

Depinde de tipul de par...si eu am parul lung drept si nu mi se increteste cu nimic.eu mi-l incretesc cu drotul.am prietene care au parul drept si daca isi dau cu spuma imediat se increteste... daca si tie ti se increteste, da, difuzorul este foarte bun

| dynasmile21 a răspuns:

Buna! happy Depinde de textura si lungimea parului tau. Nu lasa din vedere ca doar cu spuma nu vei avea onduleuri frumoase ci iti va creea doar un efect de "sarma". Poti incerca cu un ondulator sau o placa buna, pentru a creea acel par tipic pentru modele (gen Victoria's Secret). Nu uita sa folosesti si un fixativ bun. big grin

| jolie a răspuns:

Iese mai bine pe parul uscat iti pui spuma dar peste tot cu capul in jos il iei de la varfuri til strangi si tot asa dar nu cu uscatorul ca nu iese bine si dupa iti umezesti cate putin mainile siti dai pe par si faci aceeasi manevra pana se face