| cristinuca05 a întrebat:

Sal.am si eu o intrebare. voi fetelor(ma refer la cele care folosesc fond de ten in timpul verii)ce folositi ca fondul de ten sa persiste mai mult pentru ca la mine. dupa 10 min dupa ce i-l aplic deja incepe sa "curga" mai ales pe langa gura si pe frunte pentru ca traspir foarte tareeeee.si ramas stropii de la traspiratie si cu fondul de ten. au un aspect foarte aiurea. exista vreun spray ceva sau o crema sa aplic inainte de a folosi fondul? mentionez ca folosesc fond de ten de la MAYBELLINE AFFINITONE.multumesc

Răspuns Câştigător
| Loredana_4793 a răspuns:

Si eu folosesc tot de la Maybelline.Maybelline Affinitone Mineral, asta e fond de ten reconandat vara pentru ca lasa pielea sa respire. Dupa ce ma dau cu fond de ten, ma dau si cu perle de la Avon si asa nu mai "curge"fondul de ten. Poti folosi si o pudra.
Succes!

6 răspunsuri:
| redrosegirl a răspuns:

Eu folosesc fond de ten de la Oriflame. si nu mi s`a intamplat sa`mi curga.

| G a răspuns:

Pai vara nu prea se foloseste fond de ten, ca e cald, incarca porii, transpiri si curge etc. foloseste doar corector sa acoperi ce e de acoperit si in rest lasa fata sa respire.

| Emena a răspuns:

Pai eu una ma dau cu fond de ten lichid, si dupa cu pudra. dar tot o sa transpiri pentru ca este cald.nu stiu altceva :d

| I U L I A a răspuns:

Pentru a tine mai mult fondul de ten eu ma dau cu o crema hidratanta inainte de a`l aplica si astept 2 minute sa intre crema in piele apoi ma dau cu fondul de ten app folosesc acelasi fond de ten ca si tine :d si apoi ma dau cu o pudra iar cand transpir ma dau cu putina pudra si nu imi raman urme de la transpiratzie big grin
te-am pupath :*

| babyangel a răspuns:

Pai nu prea se foloseste fondul de ten vara.

eu folosesc Giordani Gold de la Oriflamewinking

| gossipgirl a răspuns:

Ori nu mai folosesti fond de ten pe perioada verii, ori il schimbi cu cel de la L'Oreal Paris True Match Roller.
http://www.lorealparisusa.com/......fault.aspx