Cred ca iti dai seama ca acele `gaurele` au parut din cauza ca te-ai dat cu fondul de ten.Ai 2 solutii:
-sa nu te mai dai cu fond de ten si sa iti iei o crema antiriduri[nu gluesc]
-sau inainte de a te de cu fond aplici o crema hidratanta pe fata, iar la sfarsit adaugi un strat subtire de pudra, ca sa nu se mai observe.
Ti-as recomanda prima optiune.
Potzi sa te dai cu crema de fata[presupun ca ai] pe care o intinzi ff bine si dupa aceea iti pui fondul de ten[dar conteaza foarte mult si ce tip de fond de ten folosesti]
Potzi sa incerci si sa vezi cum arata. Sper ca te'am ajutat:*.
Gaurelele nu sunt de la fondul de ten. Sunt ori pori dilatati, ori eventuale semne de la cosuri, daca ai avut, ori de la varstat de vant.
Fondul de ten nu ataca pielea, decat daca e nepotrivit tipului de ten. Sa le acoperi? Nu prea ai cu ce, sincer, insa in saloanele de cosmetica sunt unele batoane corectoare care estompeaza mult aceste creme.
Acasa ai putea sa-ti faci zi de zi masaj, cate 10 minute, cu ulei din arbore de ceai sau orice crema potrivita tie. In timp pielea se regenereaza.
Gaurelele sunt porii tai dilatati, ti-as recomanda sa folosesti o crema cu vitamina c pentru a-i reduce. Inainte de fondul de ten, aplica o crema hidratanta pentru a adera fondul de ten mai bine pe pielea ta, ca sa nu se mai vada porii.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/
Dupa cum ti s-a mai spus, acele gaurele sunt pori dilatati. Si eu am problema asta, mai ales in jurul pometilor, dar la mine nu sunt chiar atat de detectabile si se dilata doar dimineata, cand ma scol.Eu zic sa te demachiezi inainte (recomand Nivea 2 in 1 pentru ca pe langa curatare, tonifica pielea), te speli foarte bine pe fata cu un sapun care-ti usuca pielea si o hidrateaza in acelasi timp, apoi hidratezi pielea cu o crema hidratanta de zi (tot Nivea). Deabia apoi poti aplica fondul de ten. Si aici iar intervin alte probleme, pentru ca fondul de ten nu trebuie sa fie unul cumparat cu cativa lei din bazar, altfel te vei supune pe propriul risc la experimente neplacute! In principiu, iti recomand sa faci o vizita intr-un mall (de obicei in astfel de centre comerciale exista magazinele Maybelline/Avon/Oriflame) si incerci mai multe fonduri de ten. Acolo, desi gasesti la preturi mai piperate, produsele sunt mai bune dpdv calitativ si potrivite oricarui tip de ten. Eu am fost de curand si mi-am luat un Maybelline Afinitone, se potriveste oricarui tip de ten deoarece se armonizeaza cu textura si culoarea.Costa in jur de 60-70 ron, dar tubul e destul de plin si nici nu e nevoie sa folosesti mult pentru ca acopera instantaneu. Asadar, nu uita sa-ti hidratezi intotdeauna tenul inainte de aplicarea fondului de ten, altfel s`ar putea sa ai parte de surprize!
Mult succes! pupici
Trebuie in primul rand sa folosesti baza de machiaj.asta se foloseste pentru a nu "inghitii" pielea fondul de ten. stiu la ce fel de gaurele te referi.am vazut si eu la diverse fete. poate fii din cauza porilor dilatati.sau acnee. sper ca ti=am fost de folos
Sall all! spala-te cu apa si sapun inainte si dupa ce te dai cu fond de ten astfel vei fi curata si hidrata.
andreea964 întreabă: