Cauta un gel de curatare pentru fata. cosurile se fac atunci cand sunt astupati porii cu mizerie(mizerie=celule moarte, praf, transpiratie) iar doar cu apa nu se curata bine fata si cu sapun se usuca pielea. eu folosesc si recomand "gel spumant antimicrobian" de la gerovital. ideea e sa cauti ceva pe care sa-l folosesti ca sa-ti cureti tenul in fiecare seara.
de asemenea, recomand sa faci ceai de musetel, sa-l pui intr-o oala si sa stai cu fata deasupra aburilor (poti sa pui si un prosop pe cap, sa se duca astfel tot aburul spre fata) stai asa cam 10minute. apoi sa iti storci cosurile si punctele negre impingand pielea usor cu degetele, nu cu unghiile. dupa sa-ti cureti bine fata cu acel gel de curatare. o sa se inroseasca putin dupa ce ti-ai stors cosurile, deci sa faci asta intr-o zi in care poti sa stai in casa.
un alt sfat ar fi sa ai grija sa te stergi pe fata cu un prosop curat sau cu servetele. si pe prosoape se aduna o gramada de bacterii.
poti cauta pe internet, sunt o gramada de masti din ingrediente naturale pe care poti sa le faci acasa. eu incerc tot timpul o masca noua in functie de ce am. poti folosi aproape orice: miere, lapte, lamaie, castraveti, banane.
afla ce fel de par ai si apoi cumpara produse potrivite. eu, de exemplu, nu stiam ca parul meu are tendinta de ingrasare si am folosit o masca de ulei de masline ceea ce nu a facut decat sa il ingrase si mai tare. daca ai par cu tendinta de ingrasare, toate produsele pe care le cumperi sa fie pentru par gras. aici poti cere si sfatul persoanei care iti tunde parul, ea o sa stie sa iti zica de ce ai nevoie.
sper ca am ajutat
Http://www.frumusele.ro/Frumusete/Ingrijirea-Corpului ai aici 3 pagini de articole cu sfaturi :)
Nu vreau sa par narcisista, insa eu am un ten foarte curat, parul nu mai mi se ingrasa de vreo 4 ani (si cum il aranjez,asa sta).
Acum,nu stiu ce sa-ti spun; spala-te cat mai des pe fata,dar ai grija sa-ti dai dupa aceea cu o crema de zi(nu folosi prea multa, deoarece o sa luceasca si n-ai vrea asta)
Iar pentru par, chiar nu stiu ce sa-ti zic...pentru volum,ai putea sa ti-l prinzi seara,inainte de culcare in crestetul capului,iar a doua zi vei avea mai mult volum (vezi sa nu-l strangi prea tare, deoarece te va durea pielea capului, iar elasticul iti va ''roade'' parul...eu folosesc un cleste mai mare)
Imi pare rau, dar mai multe sfaturi chiar nu pot sa-ti dau.
Pentru par iti recomand sa iti faci o data pe saptamana masca din ceapa,dai o ceapa prin blender, si sucul il aplici la radacina, dupa 20 de minute iti speli parul asa cum o faci de obicei...folosesc aceasta masca deja de jumatate de an, rezultatele sunt vizibile din primele luni, si eu am parul rar...cu aceasta masca parul pare mai des.mai matasos, un aspect mai bogat
sper ca te-am ajutat
pa-pa
Pentru par: foloseste masca cu ulei de masline, 2 oua si o lingurita de miere. Stai cu amestecul asta pe par cam o ora, dupa care te clatesti si te samponezi daca crezi ca e cazul. Iti face supervolum!
Pentru piele, poti folosi masca de pepene galben cu miere... Faci o pasta si o aplici pe ten.
Sper sa te ajute trucurile astea, succes!