Daca te iei cu aparatul iti vor creste fire in piele si o sa fie chinul putin mai mare pana le scoti si etc. Cu lama ai face o prostie sa te iei poate daca e prima oara cand te iei atunci da dar daca nu e prima oara cel mai bine te-ai duce la un salon sa te ia cu ceara unde firul va creste foarte rar sau daca nu ia-ti niste benzi... funda?
Pai eu iti recomand crema depilatoare sau eventual benzi. Orice dar nu big pentru ca picioarele in timp o sa arate inestetic.Parerea mea
Crema depilatoare nu doare deloc, si trebuie sa astepti in jur de 10 minute,totusi parul iti creste peste o saptamana maxim[asa imi creste mie]petru ca nu smulge parul din radacina, decat la suprafata.
Daca vrei ceva de durata foloseste epilatorul, mie imi tine aproximativ 3 saptamani, si e destul de eficient chiar daca e dureros.
Scz, cu bigul nu vreau eu, deoarece creste mai inchis la culoare, si mai des...deci: ce imi recomandati: ceara sau epilator?
Scz, cu bigul nu vreau eu, deoarece creste mai inchis la culoare, si mai des...deci: ce imi recomandati: ceara sau epilator?
DaciaRomania întreabă: