Epileaza-te. Eu cand l-am incercat prima data m-a durut mai putin decat ma asteptam eu.
Citeste si raspunsul meu de aici: (e ala cu fundoi)
http://www.tpu.ro/......te-bubute/
Fiecare avem un alt fel de grad de suportabilitate a durerii. Cred ca eram putin mai mare decat tine cand am folosit prima data epilatorul, dar nu a fost asa inconfortabil cum ma asteptam. Am folosit si ceara recent, dar nici aceasta metoda nu mi s-a parut prea dureroasa. Incearca, iar daca nu mai suporti durerea, nu te mai face. E simplu.
Incearca. Sincer si mie mi-e frica de ace dar si eu folosesc tot epilator. Prima data o sa ti se para ca nu exista ceva mai nasol, dar dupa 2-3 minute n-o sa mai simti nimic doar niste ciupituri.
Mie mi se pare ca esti cam mica sa te epilezi, dar daca totusi vrei, incearca cu ceara. pe langa ca parul creste mai greu dupa aia, se si rareste.
Exista si Crema Depilatoare (Gero Royal ar fi o marca), care aplicata de cateva ori dupa respectivele instructiuni, nu vei mai avea nevoie apoi de niciun epilator, ca nu vei mai avea par incepand de atunci in locurile unde poti da cu crema respectiva, fara sa mai suporti de fiecare data tratamente de ceara sau timp irosit la epilari. Dupa folosirea cremei sa te speli cat mai bine pe maini.
Si la mine pe picioare a crescut mult par pe picioare si stiu ce spun. Iti recomand, din proprie experienta, am probat.
Eu zic ca esti cam mica sa te epilezi, in timp o sa iti creasca mai mult, mai gros, si mai inchis la culoare.Mama ta te lasa 1. pentru ca poate chiar ai par mare, sau 2. pentru ca zice sa faci ce vrei si nu i se pare ceva foarte rau. La 12 ani ar fi bine sa stai linistita, acum, tu stii daca chiar ai nevoie sau nu.