Bună.
Ai fost la dermatolog, acum este bine să mergi la un endocrinolog pentru dozările hormonale!
Pa, pa.
Salut!
Primul care ti-l recomand e Zynerit este foarte bun pentru problema ta.Cand eram la varsta ta mi-a fost recomandat de doamna doctor de familie.
Apoi iei o crema peeling pentru semnele care raman si cel putin de 2 ori sa aplici dimineata si seara.Si o crema ca un demachiant si ceva hidratant.Eu intr-o vara am scapat total de cosuri desi nu am avut o acnee atat de severa. SPoor sper ca sfatul meu o sa iti fie de folos
PS: daca cauti pe net Zyneritul e in jur de 40 ron dar medicul de familie il da gratis de 3 ori, pentru ca dupa aia numai ai nevoie.Iti garantez ca nu o sa mai ai probleme dupa ce termini tratamentul cu zynerit.
paaa
@ WOHOO am o funda! in caz ca nu stii traim in secolul 21 si nu mi se pare corect sa ii zici acestei persoane "eh asta e o sa treaca" pentru ca la ce acnee severa are poate ramane cu semne toata viata doar pentru ca nu a fost informat.Si la cate produse sunt pe piata contra cosuri, nu zic ca toate sunt bune, dar macar poate incerca usor usor sa le diminueze.
Si eu am aceeasi problema. de fapt sunt sigura ca multi au cosuri/ancee
Numai ca eu nu am pe toata fata, imi mai apar cate 2-3 cosuri dar si cand apar sunt maari
Eu iti recomand sa nu te dai cu zeama de lamaie, pentru ca am incercat si eu si lasa pielea grasa. Daca ai cosuri lamaia nu va face decat sa-ti produca mai mult sebum si o sa ai fata unsuroasa.
Zineryt am incercat si eu si a dat rezultate. incearca si tu. e tratament de 5 saptamana.
alta solutie:mibazon+tinctura de propolis am auzit ca e cel mai bun remediu.
Prietene.iti dau cel mai bun sfat dintre toate.nu stiu daca o sa o iei in parare de rau s-au nu... "fa. sex ". asta e solutia 100% impotriva cosurilor. iar na. daca nu poti face sex, cateva sfaturi. : " nu pune mana murdara pe fata, nu lasa pe altcineva sa iti **** mana pe fate, spale excesiv pe fata, dimineata, la pranz, seara de 6-7 ori pe zi cu apa curata. nu le stoarce pentru ca se inflameaza se inrosesc si se infecteaza. Masturbeazate cat de des ai ocazia pentru a mari pulsul si circulatia sangelui.. a. si un mic trick. Daca ai un cos foarte mare, rosu, si vrei sa il acoperi, decat sa dai cu fond de ten s-au cu alte prostii, puneti un leucoplast peste . daca te face sa te simti mai bine si eu am cosuri, dar, asta e varsta ne descurcam cum putem nu?. hai bafta :*
Buna.Iti recomand ERIDOSIS.sunt foarte bune sunt niste servetele cu antibiotic special pentru acnee.eu una am scapat de ele m-au ajutat foarte mult problema este ca in tara nu se gasesc doar in afara eu le cumpar de la o persoana care le distribuie in toata tara te pot ajuta daca doresti.
Incearca Zynerit e destul de bun insa intreaba mai intai doctoru sa nu cumva se se extinda mai mult.
Nu-i nimic special, asta e semnul adolescentei, n-ai ce-i face.
Timpul le rezolva pe toate...
As vrea sa stiu daca sunt ceva remedii, sau sugestii cum as putea sa scap de ele.
Tre sa te obisnuiesti sa te speli pe fata cu GALBENUS DE OU.il separi de albus si il pui intr-un recipient in frigider un galbenus poate sa-ti ajunga sa de speli de 2-3-4 ori, desfunda porii ii curata nu irita pielea incearca nu ai nimic de pierdut si nu te da pe fata cu fel si fel de prostii, cel mai imp. pentru. inceput e sa-ti cureti in profunzime tenul cu un produs ce nu irita si cel mai bun e galbenusul de ou face spuma suficient cat sa iti speli pielea apoi dupa ce ti-ai curatit si hidratat in profunzime tenul poti dupa sa folosesti ceva solutii naturale cum e suc de varza etc, succes
Eu una folosesc nidoflor...costa 7-8 lei la orice farmacie. ori de cate ori am bubite/cosuri pe fata ma dau cu creme zilnic si imi trec.plus ca imi face tenul mai curat si mai fin... e alegerea ta daca vrei sa-l folosesti
Ai rabdare ca o sa treaca, si poti incerca si Zineryt dar trebuie in primul rand sa ai rabdare...
HeadUpAndSmile întreabă:
lya18 întreabă:
DaciaRomania întreabă: