| opschris a întrebat:

scuze ca intreb asa ceva ca baiat dar cine stie un remediu impotriva cearcanelor?

Răspuns Câştigător
| Cathy_5203 a răspuns:

Sunt multe anti-cearcane unul facut din plante de la firma Himalaya se cheama Crema contur ochi reduce vizibil cearcanele si protejeaza zone din jurul ochilor impotriva razelor UV.Am obrosura cu produse de la aceasta firma.Nu zice pretul, dar poti gasi la farmacii, plafare sau magazine cu cosmetice.Succes!

2 răspunsuri:
| dandy15 a răspuns:

Salul! Uite ce iti propun eu:
Principalele remedii impotriva cearcanelor (pe care le cunosc eu) :
-Cartoful:se taie felii subtiri si se aplica pe ochi zilnic timp de 10-15 minute.
-Cresterea cantitatii de apa pe care o consumi zilnic duce la o hidratare mai buna a pielii tale.
-Compresele reci cu ceai de musetel calmeaza iritatiile si inflamatiile pielii.
Sper ca sfaturile mele vor da roade si la tine.

| Ruxiii a răspuns:

2. "Lingura din congelator"

O metoda "clasica" de combatere a cearcanelor si a pungutelor de sub ochi. Se procedeaza astfel: se pun doua linguri din inox in congelator pentru jumatate de ora, apoi se scot si se maseaza cu partea bombata a lingurei cearcanele.

3. Feliile de cartof

O alta metoda "clasica", utilizata si pe vremea bunicilor, este aplicarea a doua felii de cartof crud pe suprafata cearcanelor.

4. Pliculetele de ceai negru

In acest caz se pun doua pliculete de ceai negru cu apa fierbinte intr-o cana. Dupa ce se racesc, se iau pliculetele umede si se aplica pe suprafata pleoapei si a zonei de sub ochi.

5. Compresele cu ceai de albastrele

La fel se procedeaza si cu ceaiul de albastrele. Plantele se pot gasi la orice magazin naturist. Se face o infuzie, apoi cand ceaiul e caldut se folosesc doua discuri demachiante pentru comprese.

6. Compresele cu ceai de musetel

Pentru comprese se foloseste ceaiul de musetel, care este un foarte bun antiinflamator, curata si relaxeaza pielea fina si sensibila din jurul ochilor.

7. Compresele cu ceai de tei rece

Ceaiul de tei tonifica si relaxeaza piele si diminueza roseata si pungile inestetice de la ochi.

8. Compresele cu ceai verde

Ceaiul verde imbunatateste imunitatea celulelor pielii si incetineste imbatranirea lor.

9. Compresele cu infuzie de trandafir

Se foloseste trandafirul de dulceata.

10. Comprese cu infuzie de salvie

In cazul ceaiurilor (infuziilor) este bine sa alternati compresele cald/rece.

11. Compresele cu infuzie de marar

Este o metoda mai putin cunoscuta, dar care da rezultate in cazul cearcanelor. Compresele se fac cu ceai la temperatura camerei.

12. Feliile de castravete

Castravetele este folosit inca din vechime in tratamentele cosmetice. Este eficient si in tratarea cearcanelor.

http://www.tpu.ro/beauty/cum-sa-fac-sa-scap-de-cearcane/ postat la 11 August 2010 0:08