| Mhaita a întrebat:

Sal'tare TPU...
Deci as avea mai multe intrebari legate de peeling, cel profund mai exact, n-am gasit nimic clar pana acum.
Am cicatrici post-acneice, cicatrici de cicatrici nu niste punctulete, pe care le am de mult da' acum mi s-a pus pata si am zis sa incerc cu peeling...
1. Am citit pe undeva, cum ca efectul peelingului dureaza in jur de 6 luni apoi trebuie sa reiau... Adevarat?
2. Au trecut 3 zile si pielea inca e rosie rau pe alocuri...E normal sau e vreo alergie ceva?
3. Daca trebuie sa evit ceva alimente, ce alimente? Exceptand Cola, cafea, sucuri cu acid in general, ciocolata...
4. Este nevoie de repaus, adica sa imi opresc activitatea cotidiana si sa stau acasa?

P.S. "basic"-ul despre peeling il am... As vrea raspunsurile de la cei\cele ce au facut tratament.

1 răspuns:
| Bondarel99 a răspuns:

Depinde ce fel de peeling, peeling chimic sau peeling mecanic(dermabraziune sau microdermabraziune).
Dermabraziunea este cea mai dura si necesita spitalizare si o perioada mai lunga de recuperare si asta e potrivita in cazul cicatrcilor serioase.
Indiferent ce alegi trebuie sa folosesti permanent saptamani bune sau luni crema cu protectie solara mare daca vrei sa te ajute procedura.