Mmm,nu stiu ce sa zic, Eu am barba cam peste tot, mai putin pe buza de jos in jos spre barbie.Acolo nu creste deloc, 2 3 fire.In rest peste tot am fire de par, rare cei drept, dar am pe toata fata.(am 22 de ani)In rest mi-am putut lasa barba, Dunga de la un perciune la altu, legata la cioc Dar e rara, insa ma multumesc cu ce am, e bine ca imi pot lasa barba Si eu aveam problema asta inainte.
Sunt în aceeaşi situaţie. Păr la perciuni la barbă, puţin pe gât, şi cam atât.
E o problemă genetică. Dacă tatăl tău, fraţii lui, bunicul etc, nu prea aveau la vârsta ta, la fel şi tu nu vei avea.
Există produce ce îmbunătăşesc crşeterea părului, scalpului, adică doar pe cap, şi rezultatale sunt foarte mici. Iar pentru creşterea facială, crede-mă când îţi spun, că nu s-a inventat nimic care să ajute. Sunt produse, dar sunt inutile, am vorbit câ câţiva doctori. Avem de aşteptat până la maxim 30 de ani. Sunt unii bărbaţi care au prima barbă serioasă abia spre 30. E genetic, n-ai ce să-i faci.
Fratele meu are 23 de ani si are o barba foarte deasa... mi-a spus ca foloseste un tratament de 6 luni si rezultatele se vad bine...
SorinBvB întreabă: