| Trivium a întrebat:

Sal TPU, am banchetul peste o saptamana si ma gandeam la blugi de culoare inchisa o camasa neagra si cu o cravata rosie voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| aleahimk a răspuns:

Buna! Te-ar prinde bine o camasa neagra ( daca nu nu vrei sa iti iei de alta culoare ) si cu ceva rosu, dar nu cravata, ci papion. Blugii nu prea merg la banchet, daca nu vrei sa iti iei pantaloni de stofa, ia-ti niste panataloni din alt material, dar nu blugi. Ce ai de gand sa iti iei la tinuta ta cu blugi, pantofi, tenesi? nu merg. Sfatul meu e sa renunti la blugi si sa iti iei un costum, pantofi si un papion care sa iasa in evidenta, un plus de culoare. happy

7 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Fara blugi ca nu mergi la discoteca.Un pantalon de stofa, camsa alba. Fara cravata. Eventual o vesta peste camasa.

| Park1Suin a răspuns:

Te duci la mort? Nu, te duci la banchet.Atunci mai bine iti iei o camasa alba la care merg blugii de culoare inchisa si orice fel de cravata.

| darriya a răspuns:

Naspa,ca nu te ajuta nici fatalaughing cumparati blugi gri si o camasa alba cu maneci lungi si tenisi... fara cravata iti poti lua un papion este de efect doar, cand te incalzesti ti-l poti scoate

| darriya a răspuns (pentru darriya):

Iti poti lua si sacouwinking

| AnndaD a răspuns:

Încearcă să fii cât mai elegant. happy
Cât despre ținută, merge, dar blugii să nu fie sport, ci cum am spus mai sus, cât mai eleganți.

| tpustefy a răspuns:

Nu n nu si nu
nu purta blugi
poarta niste pantaloni de stofa
doar e banchetul!

| marianmafiotu a răspuns:

K esti un mare coalar sa moara gibilan