Deci chestia cu moda mi se pare o mare prostie.Cum adica ne spun noua niste oameni ce trebuie sa purtam? Nu mai asculta de niste pitipoance invidioase care iti spun ca esti emo.Negrul merge la orice si si mie imi place mult.
Imbracate cum iti spune inima (insa nu prea exagerat)nu e neaparat sa ai un stil anume creaza-ti propriul stil combinind altele care iti plac...
Pai eu zic sa nu te imbraci doar in negru. nu doar hainele negre sunt elegante, combina un gri cu maro daca nu vrei ceva colorat si va fi ok in legatura cu pantofii, daca ai un corp de invidiat si niste picioare perfecte poti sa porti tocuri linistita insa nu exagera, adica sa nu fie foaarte inalte. poti asorta tocurile cu o fusta eleganta si o camasa oarecare(daca fusta e neagra) succes
Nu. nu ai de ce sa te schimbi atat timp cat stilul tau este decent / elegant ma rog, adecvat ocaziei unde te prezinti. Faci foarte bine ca nu esti de acord cu moda, trebuie sa te imbraci cum iti place tie si cum iti sta bine, nu cum spun altii!