| hiddenlove a întrebat:

...am si eu o mica problema sa zic asa.am adormit cu un lantic la gat (tinichia) si straight face m-am iritat mi-au iesit tot felul d bubite si sa inrosit toata zona gatului zici ca am raie doamne fereste straight face urat aspect...cu ce sa ma dau pentru ca diseara o sa merg la o petrecere si vreau sa port ceva decoltat si nu o sa pot d iritatia aia m-am dat cu crema de galbenele miroase a miere d albine si mia mai trecut fft putin din ele ce ma sfatuiti?

4 răspunsuri:
| auroraa a răspuns:

Intreaba la farmacie, dezinfecteaza zona iar daca nu trece imbraka ceva pe git pina trece

| LoL a răspuns:

Pai iti propun sa te dai cu galbenele si dupa ce intra bine in piele da cu fond de ten dar vezi sa te dai si pe fata ca sa nu fie gatul mai inchis(deschis) decat ata si daca tot se obs poti sa ti pui un lantisor care sa traga atentia daca nu...ia ceva cu decolteu ma mic ca sa nu se observe asa de tare
succes

| Saya_1767 a răspuns:

Intreaba la farmaciehappySpune ce ti-a aparut si cum ti-a aparut, ca sigur vei fi ajutatahappy
Pana atunci da-te cu galbenele si poarta ceva pe gathappy

| WatswovskyvonAle a răspuns:

Nu iti trece pana diseara...Dezinfecteaza zona, astazi stai cu o bluza care sa nu acopere zona.si o sa se mai retraga iritatia,nu stiu ce sa zic, da-te si cu putina mixtura, ajuta.happy