Din pacate odata despicate varfurile nu se mai repara niciodata, pentru ca parul e mort, de aceea nu te doare cand il tai. La fel ca unghiile, daca ti se rupe una, cu orice creme sau tratamente ai da-o tot nu se lipeste. Eu am parul mai jos de sani si il tai de 3 ori de an, creste chiar mai repede dupa ce e proaspat scurtat.
Tratamentele doar previn despicare varfurilor eu folosesc l'oreal professionel mythic oil nu le si rapara.
Fie ca vrei sau nu, singurul,, tratament,, pentru varfurile despicate e foarfeca...altfel nu scapi de ele
Incearca zeama de lamaie, ulei de ricin/ulei de masline. Sau cauta masti din galbenus de ou si ulei de masline.
Cumpara masca de par . Iti va face varfurile superbe. Dar sa stii ca daca le si tunzi 1-2 cm nu e mare pierdere, iti vor creste f repede inapoi :*. baftaa.
Poti folosi tratament cu ulei de richin
Sau la Avon exista ulei de argan pentru par, la sticluta, eu folosesc dinacela si da rezultate bune Imporant e sa nu te dai cu placa sau cand te usuci sa nu folosesti uscatorul prea aproape de par :*
Dar dupa ce isi revin varfurile la normal pot sa ma dau cu placa?
Ai mari sanse sa se arda.Lasal putin mai mult si apoi fate cu placa.
Poti sa te dai cu placa dar mai rar, nu in fiecare zi
Chris_5615 întreabă:
LexieD întreabă: