| Issa_8382 a întrebat:

Sal TPU:* As vrea sa ma ajutati cu niste sfaturi in legatura cu parul. Deci nu pot sa il las nespalat mai mult de 2 zile maximsad mi se unge foarte repede si nu mai stiu ce sa fac. Am consultat un dermatolog si mi-a sugerat sa il las nespalat cate o saptamana, dar pur si simplu nu pot. Nu suport sa am parul murdar. Ma ingrozeste ideea. Alte sfaturi?big grin Ms.:*

5 răspunsuri:
| Xonia a răspuns:

Si eu stiam la fel.Incearca sa il speci la 3 zile, dupa la cate 4, pana ajungi la mai multe zile, chiar o saptamana.
Si eu am patit la fel, ma spalam de 3 ori pe saptamana, acum ma spal la 5-6 zilehappysi nu se mai unge asa de repede ca atunci cand il spalam la 2-3 zile

| Camiii_8342 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema si tot sfatu' ala l'am primit dar pur si simplu nu pot sa stau asa atatea zilesad chiar nu stiu ce as putea sa fac.help us please!:*

| Zumbalaarebeca a răspuns:

Asculta sfatul medicului stie ce spune am avut aceias problema si eu, parul se unge foarte repede tocmai din cauza spalatului prea des pe cap eu ma spal de 2 ori pe saptamana si doar cand folosesc fixativ sau alte produse care incarca parul atunci ma spal mai des dar asta se intampla rar.

| newperson4him a răspuns:

Si eu am aceasta problema, dar nu pot sa stau cu el o saptamana, asa ca folosesc un sampon de la Kallos pentru uz zilnic, dar ma spal doar din 2 in 2 zile si e foarte ok.winking Daca parul tau se unge asa repede, cere de la farmacie un sampon pentru uz zilnic si te speli cand e cazul.winking

| pucs a răspuns:

Pudra de talc happy