| Anonymus3000 a întrebat:

Cand merg la scoala cum as putea sa arat mai calumea suntem obligati sa venim in uniforma. Ea contine : O camasa alba o veste in carouri ( e oribila e negru si are patrate roz :-& ) si niste pantaloni negri.Cum as putea sa arat mai bine cand merg la scoala cum sa port hainele sau ce sa mai adaug etc dau funda
PS: Sunt baiat da totusi nu imi place deloc cum arat cu uniforma :-&

6 răspunsuri:
| UNHleaSHD a răspuns:

Sunt sigur ca vesta e pentru cei cu note mici la romana!

| Skylar a răspuns:

NU o purta, tine vesta in ghiozdan

| WeedMan a răspuns:

Sa porti camasa cu manecile intoarse pana la cot, sa nu inchizi camasa pana la ultimul nasture, sa porti niste blugi albastru mai inchis si poti sa iti cumperi vestuta de costum neagra simpla.Altceva nu imi vine in minte. Sper ca te-am ajutat.

| Dennyutzza a răspuns:

Multi vin la scoala cam asa(cand sunt obligati sa vina in uniforma):tenisi,pantalonii de uniforma, camasa scoasa din pantaloni, vesta...si cum a zis @Weezy poti sa nu-ti inchei de tot camasa...happy sper ca ti-a fost de folos sfatul meu.

| TheAshen a răspuns:

Nu stiu

| Exposito1 a răspuns:

Iti lasi camasa afara din pantaloni intorci manecile si ti le sufleci pana la cot si important sa nu o inchei de tot, poti sa iti pui ceva la gat ( un pandantiv, un lant ). Iati niste blugi inchisi la culoare, care ar putea fi combinati cu niste tenisi converswinking