Ai casa acolo? Daca DA i-ai putea spune :
-Tata m-am saturat de tigani de aici tot se iau de mine si mai bagi vrajeala.Da faza naspa e ca gasesti greu locuri de munca.
Nu am casa acolo dar e o tara preferata
Presupun ca nu esti deloc constient de ceea ce vrei. crezi ca e atat de simplu ca doi oameni maturi cu familie sa se mute in alta tara? sa isi gasesca un loc de munca decenta acolo? sa isi gaseasca casa samd?
Sa le nspui ca acolo in Anglia castiga de 30 de ori mai multi bani ca in Romania si ca castiga de 2 ori mai putin!
Ammm...Nu te supara, cati ani ai? Viata nu e doar lapte si miere, nu e asa usor sa bati din palme si sa ai totul pe tava.Parintii tai nu pot sa se mute in alta tara cand ai tu chef, viata nu e asa usoara! Normal ca toti am vrea marea intreaga a noastra, sa nu crezi ca parintii tai au raspuns negativ (in cazul in care i-ai intrebat) pentru ca nu ar vrea. Cine nu ar vrea un job de milioane de euro si o vila in Anglia? Incearca sa-i intelegi, si imi pare rau daca iti ruinez sperantele dar viata nu-i mereu corecta si adevarul doare. Vei intelege intr-o zi...