| Scc_Gabi_1996 a întrebat:

Sal TPU big grin! Cum mi-as comvinge mama si tata sa ne mutam in Anglia! Dau funda

Răspuns Câştigător
| 69696969696 a răspuns:

Ai casa acolo? Daca DA i-ai putea spune :
-Tata m-am saturat de tigani de aici tot se iau de mine si mai bagi vrajeala.Da faza naspa e ca gasesti greu locuri de munca.

| Scc_Gabi_1996 explică (pentru 69696969696):

Nu am casa acolo dar e o tara preferata sad

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Presupun ca nu esti deloc constient de ceea ce vrei. crezi ca e atat de simplu ca doi oameni maturi cu familie sa se mute in alta tara? sa isi gasesca un loc de munca decenta acolo? sa isi gaseasca casa samd?

| Okkultist a răspuns:

Sa le nspui ca acolo in Anglia castiga de 30 de ori mai multi bani ca in Romania si ca castiga de 2 ori mai putinwinking!

| pufuletziii a răspuns:

Ammm...Nu te supara, cati ani ai?straight face Viata nu e doar lapte si miere, nu e asa usor sa bati din palme si sa ai totul pe tava.Parintii tai nu pot sa se mute in alta tara cand ai tu chef, viata nu e asa usoara! Normal ca toti am vrea marea intreaga a noastra, sa nu crezi ca parintii tai au raspuns negativ (in cazul in care i-ai intrebat) pentru ca nu ar vrea. Cine nu ar vrea un job de milioane de euro si o vila in Anglia?laughing Incearca sa-i intelegi, si imi pare rau daca iti ruinez sperantele dar viata nu-i mereu corecta si adevarul doaresad. Vei intelege intr-o zi...