| Rennay_5248 a întrebat:

maine am concert si voi participa. la cintecul pe care o sa-l cantam toti ne vom imbraca in rochii.rochia e cu spatele dezgolit, si nu stiu ce sa fac, sa imbrac sutienul sau nu. daca il imbrac, sutienul se va vedea din spate, si nu stiu cum o sa se arate. ce puteti sa-mi propuneti? eu nu pot sa nu-l imbrac, deoarece am sinii mici, dar nu stiu ce sa fac. sau nu se va observa? + sutienul e de aceeashi culoare cu rochia. am fost magazin sa vad daca se vind ceshcute sau ceva de acest gen, dar marfa abia o sa fie prin luna aprilie, mai...raspuns urgent! dau si funda

8 răspunsuri:
| georgi18 a răspuns:

Poarta sutienul nu e ceva de care sa iti fie rusine unii oameni considera sutienul care se vede ca pe un accesoriu sexy.
Bafta

| ღdiaღ a răspuns:

Eu zic cu sutien e cel mai bine, sper ca te-am ajutat...

| oanacatalina a răspuns:

Categoric NU, şi sunt sigură ca nu se va vedea deloc urât pentru ca naturaleţea e de multe ori mult mai apreciată, chiar şi de catre băieti. Şi sânii sunt întotdeauna frumoşi chiar dacă sunt mici. Părerea mea este să nu iţi iei.

| z0z0x a răspuns:

Daca vrei neaparat sa porti chiar daca sutienu e de culoare cu rochia mai bine tiai lua bretele transparente fiindca nu se prea vad eu asa as face, dar e treaba da

| fafnir a răspuns:

Poi... daca ai sanii mici nu are rost sa porti sutien tongue Si nu poti purta, daca porti rochie fara spate, sa-r vedea urat. Ar fi chiar... Deci, nu! Succes, sper sa fie distractiv.

| myhaelcikkk a răspuns:

=] eu cred ca poti sal imbraci. sutienul e un lucru firesc si nu e ceva jenant. dar sunt sutiene cu spatele din gel adica invizibil, cum sint si unele bretele. insa daca nu ai asa un sutien fara nici un stres imbracal, am avut si eu asa situatii si l-am imbracat...

| Alexandra_4889 a răspuns:

Eu zic sa nu-l imbraci.

| Kid_4219 a răspuns:

Buna. Pai...nu se vavedea urat deloc. Dar daca ai sanii mici, decat sa se vada sutienul ...mai bine nu-l iei. Dar daca in acest dand rebuie sa sariti sau ceva de genu' ar trebui sa-l iei pentru ca fara el te vor durea.