Poarta sutienul nu e ceva de care sa iti fie rusine unii oameni considera sutienul care se vede ca pe un accesoriu sexy.
Bafta
Categoric NU, şi sunt sigură ca nu se va vedea deloc urât pentru ca naturaleţea e de multe ori mult mai apreciată, chiar şi de catre băieti. Şi sânii sunt întotdeauna frumoşi chiar dacă sunt mici. Părerea mea este să nu iţi iei.
Daca vrei neaparat sa porti chiar daca sutienu e de culoare cu rochia mai bine tiai lua bretele transparente fiindca nu se prea vad eu asa as face, dar e treaba da
Poi... daca ai sanii mici nu are rost sa porti sutien Si nu poti purta, daca porti rochie fara spate, sa-r vedea urat. Ar fi chiar... Deci, nu! Succes, sper sa fie distractiv.
=] eu cred ca poti sal imbraci. sutienul e un lucru firesc si nu e ceva jenant. dar sunt sutiene cu spatele din gel adica invizibil, cum sint si unele bretele. insa daca nu ai asa un sutien fara nici un stres imbracal, am avut si eu asa situatii si l-am imbracat...
Buna. Pai...nu se vavedea urat deloc. Dar daca ai sanii mici, decat sa se vada sutienul ...mai bine nu-l iei. Dar daca in acest dand rebuie sa sariti sau ceva de genu' ar trebui sa-l iei pentru ca fara el te vor durea.
INNA_7716 întreabă:
DaciaRomania întreabă: