Eu zic ca ar trebui sa il iei,deoarece. daca spui ca si sutienul este de aceeasi culoare cu rochia,nu iti face griji! Incearca si bretelele transparente,si daca ai parul lung, lasa-l in vant, pe spate! Succes!
Eu te sfatuiesc să porși sutienul deoarece sânii vor păreamult mai fermi.
Dacă ai părul lung poate fii un avantaj pentru tine deoarece îl poți lăsa desfăcut, pe spate și sutienul nu va mai fii atât de evident.
Succes!
Eu zic sa ramai cu sutienul.Si daca ai sanii foarte mici nu este bine sa porti push-up.
Parerea mea este sa iti iei totusi sutienul, dar sa ai un sutien de aceeas culoare cu rochia sa nu arate urat.
Succes la concert si multa sanatate!
Iop zic sa il iei totusi...si daca te deranjeaza ca se observa poti lua un bolero si gata:*
Poti sa iti iei sutienul linistita... si daca chiar te deranjeaza ca ai spatele gol poti sa iti iei un bolero. sau un maieut subtire in culoarea rochiei imi spui te rog si mie intr-un mesaj cum pot sa dau funda
Ai putea sa iei bretele trensparente sa nu se vada dar asta depinde si de rochie, cat de mult dezgoleste spatele. ai putea sa iti iei un bardigan. SUCCES! sa imi zici ce ai facut pana la urma!
Numai rochia ta este asa sau toate fetele au la fel? Daca toate purtati la fel ai putea intreba o colega sau mai multe daca ele imbraca sau nu sutien.Iar daca este numai ata nu stiu sa iti dau prea multe sfaturi sunt baiat.ai putea incerca ceva cu bretele incolore sa fie putin observabil, pana la urma e ceva normal sa porti sutien.si nu vad cu ce ar pica prost asta.mai ales ca daca e un concert vei sta cu fata la public ce e in spate e mai putin important.
DaciaRomania întreabă: