| xpbauuxx a întrebat:

Sal TPU. Sunt baiat si am parul crescut mediu. Si unii iceau sa imi filez parul sau ceva de genu ca arata mai fain. Ce inseamna sa filezi parul si cu ce te ajuta? da@@u FUNDA @@@

7 răspunsuri:
| deutSa a răspuns:

Sa filezi, inseamna sa-ti subtiezi firul de par, in cazul in care firul de par este gros, aspru sau des!

| Georgyyyyyyy a răspuns:

Buna! Daca ai parul des( adica ai prea mult par sau prea mult volum ) iar tie nu-ti' place atunci til' fileaza cu un fel de foarfeca si til mai subtiaza. nu conteaza ce fel de par ai ( onlulat, cret, drept, etc.)

| xpbauuxx explică (pentru Georgyyyyyyy):

Si cu ce te ajuta daca se subtiaza? arata mai bine?

Adica ti-l face mai subtire... poate sa arate daca te ar avantajabig grin.normal cum ai dori sa te faci?

| xpbauuxx explică (pentru Georgyyyyyyy):

Pai eu nu-mi fac creasta sau freze de genu asta, eu mil las pe frunte sti, sil tin pe stanga

Ce varsta ai tu? la faza k parul filat km zic altii ca ti-ar sta bine ar fi bine sa mergi la un salon de tunsoare si sa intrebi acolo pe cineva care se pricepe si iti va spune cam ce ti s-ar potrivi si ce ti s-ar placea

| 8paulica a răspuns:

Poi adica sa il indreptezi... il poti tapa cu piaptanul si apoi sa pui fixativ sau sa-l intinzi cu placa si apoi, tot asa, sa dai cu fixativ big grin