| RockforRO a întrebat:

Sal TPU, vreau sa va intreb ceva...
M-am tuns scurt(nu din proprie initiativa)si acum imi vreau parul lung inapoi...
Parul meu normal creste foarte repede...(odata la 1 luna jumate sau mai devreme ii luam cate 2 cm din varfuri si pana luna viitoare cand sa iau iar parul se dubla/tripla in lungimea care am taiat-o)...
Cam cat cm credetii ca mi-ar creste parul daca il tratez cu ulei de masline?
Dau funda happy

Răspuns Câştigător
| Laura927 a răspuns:

Stii cum funcționează uleiul de măsline/ricin si alte Substanțe care nu sunt cunoscute pentru a creșterea parului cum ar fi ( pudra de mustar etc.)

Acești componenti mențin scalpul destul de fierbinte.
Ei provoacă o mai buna circulație a sângelui si de aceea parul nostru creste.
Important este sa menții cat mai mare caldura asupra scalpului ( caciuli, ulei.) si atunci parul tau V-a creste mai repede putin.
In mod normal parul creste in cicluri, doua luni mai repede (2cm pe luna), una mai încet (1 cm pe luna).
Daca i-l îngrijești bine( cu ulei si caciulite cat mai mult) in vreo 3 luni poti ajunge la 6/7 cm!
Multă bafta!
PS.nu mai lasa sa ti se taie parul daca tu nu vrei, daca totuși nu reusesti cere ceva in schimb ( ce ai vrea tu, haine, un strugurel, cercei etc.)!

3 răspunsuri:
| Dayuuum a răspuns:

Hehe. Momentul ala cand un rocker cu parul mare trebuie sa se tunda sad. Trist laughing. Revenind. Nu cred ca conteaza cati cm o sa iti creasca parul. Conteaza sa ai ambitie si sa il ingrijesti. Ai rabdare, nu trebuie sa il tratezi cu cine stie ce chestii. Uleiul de masline nu cred ca te ajuta la cresterea parului, oricum, nu strica. Daca spui ca parul tau creste foarte repede atunci n-ai de ce sa iti faci probleme. Pupici \m/

| RockforRO explică:

Is baiatrolling on the floor)

| Cosmin_Cotia_2000 a răspuns:

2,50 3 cm