| cristinuca05 a întrebat:

vreau sa-mi fac si eu o mica schimbare de lookhee hee. am carare pe mijloc si sincer m-am saturat de ea peste cap. o am de nu stiu cati ani.cum as putea sa imi aranjez parul sa il dau peste cap nu stiu cum, ca nu vreau sa ma tund:-s.mentionez ca este FFF MOALE, FIN SI ALUNECA(am un chin cu el). nici macar nu il pot tapa.si dat intr-o parte nu imi sta binee nici cu breton ca am fata rotunda si mare.niste ideii va rog multt sau tunsori dar fara sa renunt foarte mult la lungime. cele mai bune idei fundita.multumesc

6 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

Daca ai o anumita coafura de cativa ani, cel mai bine e sa te tunzi. Parul si'a luat o anumita pozitie si acum e apoape imposibil sa'l mai stilizezi. Mergi la coafor, te tunzi destul de scurt si incerci si tu pe parcurs sa nu il tii numa' intr'o pozitie. Adica il tii in coada, desprins, in coc, cu clame, vezi tu ce mai inventezi.

| Lavu a răspuns:

Da'ti parul din fata[care ar trebui sa fie ca breton daca ai avea] pe spate si prindel cu o clamita sau chiar douabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dati parul intr-o parete si leagal cu o clamutza sau 2 nu stiu depinde de clama sau elastic
dupa aceea trage dintr-o parte un sfert din parul prins si pune-l in fata si dal pe spate si prindel cu o clama...gta o sa iti stea beton si cu o fundita rosie daca ai pune-o in partea stanga... o sa arati cool

| andrea29 a răspuns:

Du-te la frizer sa vezi ce iti recomanda

| miss130 a răspuns:

Poti sa iti faci breton pe o parte sau sa iti faci cocuri sunt usor de facut si arata dragut.
http://www.youtube.com/watch?v=rrlDSajseYg&feature=fvsr
sunt multe filmulete pe youtube de unde poti sa te inspiri :)