| RaissaToader a întrebat:

Sall all! Problema mea este ca am sanii destul de mici sad si as vrea sa ii maresc cat de cat, fara interventii chirurgicale laughing) Imi puteti recomanda ceva remedii naturale, sau maxim creme, care stiti ca functioneaza? Va rog frumos. Ofer funda kiss

6 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Buna,

Nu exista asa ceva, ce ai mai auzit tu sunt doar mituri. In timp, inveti sa te iubesti asa. Si eu am sanii micuti, nu ma mai deranjeaza asa mult ca in adolescenta laughing.

Poti sa faci sport, sa pui accent pe piept, astfel incat sa-i ai mereu fermi si ridicati. In rest, nu prea ai ce sa faci altceva, a, si sa folosesti o crema, care la fel, ii pastreaza fermi, mai mari nu-i face.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca existau asemenea remedii clar eram toate niste siliconate laughing Daca chiar vrei sa ai sanii mai mari poti sa incerci sa mai pui cateva kg.

| andreia67 a răspuns (pentru anonim_4396):

Problema cu kg in plus e ca se pun unde vor ele nu unde vrem noi. Si in ultima instanta mai bine mai mici si fermi decat mari si lasati.

| LoredanaS19 a răspuns:

Du-te la farmacie si cumpăra tinctura de marar, e o substanţa lichida ce trebuie sa o bei cu apa inainte de a manca cu 30 minute aproximativ de 3-4 ori pe zi, in timp de 3 luni se vor vedea rezultatele te asigurhappy poti încerca crema big bust pentru mărire a sânilor si sincer cea mai eficienta metoda este sa iti faci masaj in fiecare zi/seara, te va ajuta foarte mult dar ai nevoie de multa multa rabdarehappy fa aceste lucruri si vei vedea ca in maxim 6 luni vei avea sânii care ţi doresti:*

| RaissaToader explică:

P.S. Am 20 de ani.

| ancamaria9 a răspuns:

Buna Raissa,
Exista o crema din ce in ce mai populara la noi. Este vorba despre crema Big Bust destul de apreciata de cele care au folosit-o deja. Dar, sunt si persoane care spun ca nu face decat sa mentina sanii mai fermi, nu ii mareste.
Poti sa citesti mai multe informatii si parerile fetelor care au folosit-o deja aici http://myasco.net/sanatate/bigbust-efecte-adverse/
Sper sa iti fie de folos!