| MadaMadalina1234 a întrebat:

Sall! Am mai multe intrebari legate de suvite colorate.
Culoarea parului meu natural e castanie.
Am incercat de a-lungul timpului sa imi fac suvite cu hartei creponata. laughing dar mi se vedeau foarte foarte greu la lumina,dar se vedeau.
Vara asta as vrea sa mi-l decolorez,dar din cate am inteles nu iti face bine la par.
Si as vrea sa imi fac niste suvite care sa se vada totusi,dar nu stiu cum sa mi le fac sa se vada, in afara de decolorarea parului.
Sau macar daca mi-l decolorez, sa imi spuneti voi un decolorant bun.

Deci intrebarile sunt :
1. Ce decolorante sunt bune pentru par? (vreau de la fete care au experientawinking )
2. Daca nu ma decolorez, cum sa fac sa mi se vada suvitele si ce culoare sa folosesc in afara de rosu... si va rog sa imi dati si niste marci

Dau funda celui mai bun raspuns :* :* :*

2 răspunsuri:
| Kandia15 a răspuns:

Eu m-am decolorat acum cateva zile la varfuri ( la salon). nu stiu sa iti spun ce decolorant a folosit ( in orice caz, unul bun). Nu l-a lasat mult pe par. L-a lasat foarte foarte putin, ca sa nu se arda. Si a iesit o culoare frumoasa de blond deschis. Daca te decolorezi cu siguranta orice culoare va prinde... Daca vrei suvite fara decolorare : Albastru de metil - dupa cateva spalari se face verde laughing. Si se ia dupa cateva spalari
...
Violet de gentiana - Asta mi-am luat eu acum ( dar nu m-am dat inca cu el, imi place foarte mult culoarea de acum big grin ). Daca ai parul deschis la culoare ( sau daca te decolorezi) o sa iasa un mov inchis, dupa se face o culoare asemanatoare cu a lavandei. Daca ai parul inchis se vad doar reflexii de mov. Acum depinde si cat de mult folosesti. Dar nu cred ca e bine sa folosesti mult. Ce-i prea mult strica. Si movul asta se ia la 5-6 spalari
.
Ai mai putea incerca si tinctura de castelani. E un roz frumos. Din cate am auzit tinctura de castelani dureaza intre 3 si 5 spalari...
Eu cred ca mai bine incerci cu mov. Daca nu iti iese, decoloreaza-te la un salon bun ( nu la orice frizerie de la coltul strazii) si sa iti tina foarte foarte putin decolorantul in par ( cateva minute, nu stiu)

| Kandia15 a răspuns:

Aaa. si am uitat sa iti spun. Din momentul in care l-ai decolorat va trebuii sa ii acorzi MARE INGRIJIRE parului tau. Sa te speli de fiecare data cu balsam ( la varfuri, niciodata la radacina)... Si sa faci o data pe saptamana o masca de par. ( gasesti pe net retete)