Eu m-am decolorat acum cateva zile la varfuri ( la salon). nu stiu sa iti spun ce decolorant a folosit ( in orice caz, unul bun). Nu l-a lasat mult pe par. L-a lasat foarte foarte putin, ca sa nu se arda. Si a iesit o culoare frumoasa de blond deschis. Daca te decolorezi cu siguranta orice culoare va prinde... Daca vrei suvite fara decolorare : Albastru de metil - dupa cateva spalari se face verde . Si se ia dupa cateva spalari
...
Violet de gentiana - Asta mi-am luat eu acum ( dar nu m-am dat inca cu el, imi place foarte mult culoarea de acum ). Daca ai parul deschis la culoare ( sau daca te decolorezi) o sa iasa un mov inchis, dupa se face o culoare asemanatoare cu a lavandei. Daca ai parul inchis se vad doar reflexii de mov. Acum depinde si cat de mult folosesti. Dar nu cred ca e bine sa folosesti mult. Ce-i prea mult strica. Si movul asta se ia la 5-6 spalari
.
Ai mai putea incerca si tinctura de castelani. E un roz frumos. Din cate am auzit tinctura de castelani dureaza intre 3 si 5 spalari...
Eu cred ca mai bine incerci cu mov. Daca nu iti iese, decoloreaza-te la un salon bun ( nu la orice frizerie de la coltul strazii) si sa iti tina foarte foarte putin decolorantul in par ( cateva minute, nu stiu)
Aaa. si am uitat sa iti spun. Din momentul in care l-ai decolorat va trebuii sa ii acorzi MARE INGRIJIRE parului tau. Sa te speli de fiecare data cu balsam ( la varfuri, niciodata la radacina)... Si sa faci o data pe saptamana o masca de par. ( gasesti pe net retete)
Georgian1992 întreabă: