Nu trebuie sa te imbraci cu nimic... e vara, cald. o sa se uite toti baietii la tine.
Ce ma amuzati voi astea micute, iesiti si voi odata in oras si gata, cu ce ma imbrac? Ce mai e la moda?
Incearca sa ti cont de vreme... daca e cald : Ia-ti niste pantaloni scurti de blug si un maieu mai largut de culoare ce culoare preferi dar nu te imbraca cu roz! bleah! important"incaltamintea sa fie de aceeasi culoare cu poseta/geanta! iar maieul sa se potriveasca cu blugii.
Daca e mai frig:ia-ti niste jeansi si un tricou din acela cu umerii goi...nu stiu exacct cum sa ii zic. si o jacheta(dupa parerea mea nu as lua jacheta as lua o vestuta fara maneci )si ca si incaltaminte acelasi sfat dar sa fie niste botine
Mda...se trezi la 12 noaptea cu ce ma imbrac? doamne tapeee are dreptate, du-te la culcare poate ai capu limpede maine
Raducmustiuc>> cu pielea goala sa ies?
tapeeee> 1. nu-ti sunt micuta eu. si crede-ma. eu in oras ies in fiecare weekend dar acum pur si simplu nu am nici o idee in ce sa ma imbrac.
Buna
iti poti lua o pereche de pantaloni scurti cu un top,si sa-ti pui niste acesorii la gat(lanturi,margele)mai mari,o fustita cu un top,o rochita(scurta sau lunga),o salopeta.te poti incalta cu niste platforme, sandale joase, si o gentuta draguta.care nu trebuie sa se asorteze cu pantofiicum a spus cineva mai inainte.asta era moda pe vremea bunicilor noastrehave fun
Pantalon scurt d blugi un tricou mai stramt p corp dar ceva mai simplu o pereche de balerini sau tenesi so niste accesori funda?
Nu prea am idee cum arati, asa ca o sa-ti dau o idee generala Poti purta orice te avantajeaza, de la rochite vaporoase sau fuste mulate, pana la pantaloni 3 sferturi ori foarte scurti. Succes:*
1. da, dezbrăcată.
2. nu are de unde să ştie lumea ce haine ai tu... deci na.
Quote:Raducmustiuc>> cu pielea goala sa ies?
tapeeee> 1. nu-ti sunt micuta eu. si crede-ma. eu in oras ies in fiecare weekend dar acum pur si simplu nu am nici o idee in ce sa ma imbrac.
Si chiar era necesar noaptea? si de unde sa stim noi ce haine ai, cum arati etc...sau puteai sa intrebi o prietena la telefon... zici ca "nu-ti sunt micuta eu" dar vad ca esti
Mario1996 întreabă: