| BomBoniCaCuCapsuna16 a întrebat:

Sall. am nevoie repede de raspunsuri. deci. maine ma duc cu prietenele in oras si nu stiu in ce sa ma imbrac. vreau ceva casual, simplu dar totusi la moda.
fundoi la cel mai bun raspuns.=3

10 răspunsuri:
| raducmustiuc a răspuns:

Nu trebuie sa te imbraci cu nimic... e vara, cald. o sa se uite toti baietii la tine.

| tapeee a răspuns:

Ce ma amuzati voi astea micute, iesiti si voi odata in oras si gata, cu ce ma imbrac? Ce mai e la moda?

| Piticuuu a răspuns:

Incearca sa ti cont de vreme... daca e cald : Ia-ti niste pantaloni scurti de blug si un maieu mai largut de culoarethinking ce culoare preferi dar nu te imbraca cu roz! bleah! important"incaltamintea sa fie de aceeasi culoare cu poseta/geanta! iar maieul sa se potriveasca cu blugii.
Daca e mai frig:ia-ti niste jeansi si un tricou din acela cu umerii goi...nu stiu exacct cum sa ii zic. si o jacheta(dupa parerea mea nu as lua jacheta as lua o vestuta fara maneci )si ca si incaltaminte acelasi sfat dar sa fie niste botinehappy

| EmyJail999 a răspuns:

Mda...se trezi la 12 noaptea cu ce ma imbrac? doamne tapeee are dreptate, du-te la culcare poate ai capu limpede mainelaughing

| BomBoniCaCuCapsuna16 explică:

Raducmustiuc>> cu pielea goala sa ies?
tapeeee> 1. nu-ti sunt micuta eu. si crede-ma. eu in oras ies in fiecare weekend dar acum pur si simplu nu am nici o idee in ce sa ma imbrac.

| Aly28 a răspuns:

Bunahappy
iti poti lua o pereche de pantaloni scurti cu un top,si sa-ti pui niste acesorii la gat(lanturi,margele)mai mari,o fustita cu un top,o rochita(scurta sau lunga),o salopeta.te poti incalta cu niste platforme, sandale joase, si o gentuta draguta.care nu trebuie sa se asorteze cu pantofiilaughingcum a spus cineva mai inainte.asta era moda pe vremea bunicilor noastrebig grinhave fun happy

| codrutza_6320 a răspuns:

Pantalon scurt d blugi un tricou mai stramt p corp dar ceva mai simplu o pereche de balerini sau tenesi so niste accesori funda?

| deea07 a răspuns:

Nu prea am idee cum arati, asa ca o sa-ti dau o idee generalabig grin Poti purta orice te avantajeaza, de la rochite vaporoase sau fuste mulate, pana la pantaloni 3 sferturi ori foarte scurti. Succes:*

| raducmustiuc a răspuns:

1. da, dezbrăcată.
2. nu are de unde să ştie lumea ce haine ai tu... deci na.

| EmyJail999 a răspuns:

Quote:Raducmustiuc>> cu pielea goala sa ies?
tapeeee> 1. nu-ti sunt micuta eu. si crede-ma. eu in oras ies in fiecare weekend dar acum pur si simplu nu am nici o idee in ce sa ma imbrac.

Si chiar era necesar noaptea? si de unde sa stim noi ce haine ai, cum arati etc...sau puteai sa intrebi o prietena la telefon... zici ca "nu-ti sunt micuta eu" dar vad ca estiwinking